Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD4 1.6 Patch DL!

463 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.06.2008. u 19:40

AdoS je napisao/la:
Mogao si u vijesti stavit... Tvoj prob.

Neka stavi onaj ko je zeljan bodova. Meni je drago da je patch izasao.

16% - great
300 mb.. puno majkumu...
posto igram cod4 na cbu itd. smatram da je ovja patch veliko sr*nje , kao prvo previse mb radi nicega, kao drug sve mape koje su izbacili se 99% nece igrat na velikim takmicenjima itd., kao trece nisu uveli ono sto je citav community trazio od njih tj. codtv.. sve u svemu , 300 mb za smece :/
               n3xu5 je napisao/la:
posto igram cod4 na cbu itd. smatram da je ovja patch veliko sr*nje , kao prvo previse mb radi nicega, kao drug sve mape koje su izbacili se 99% nece igrat na velikim takmicenjima itd., kao trece nisu uveli ono sto je citav community trazio od njih tj. codtv.. sve u svemu , 300 mb za smece :/

Ko te sta pita bolan?

Ti mislis CB je dzaba popularan? Pa svaki server ce za nekoliko dana zahtjevati ovaj patch, bilo tebi drago ili ne.
nemojte jos skidat patch posto necete moci igrat na nijednom serveru dok ni oni nepredju na verziju 1.6
               harIIs je napisao/la:
nemojte jos skidat patch posto necete moci igrat na nijednom serveru dok ni oni nepredju na verziju 1.6

do kjraja sedmice ce bit svaki, a dosta je originala preslo

@ prejako, hvala, sacemo matcheve da deremo po novim mapama, kad smo vec kod toga, ocete mec ?

Iako sam igro par novih mapa i neke iz CoD1, jedva cekam.. ^^, btw. na originalu ima da se igra mp_return, PM za ip
               sh4dY je napisao/la:
Ko te sta pita bolan?

Ti mislis CB je dzaba popularan? Pa svaki server ce za nekoliko dana zahtjevati ovaj patch, bilo tebi drago ili ne.

jesi ti malo retard? REKO SAM DA JE SRANJE 300 MB ZA 4 NOVE MAPE, ZISKU?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.