prvi koji se javi bodovi njemu
0 pregleda · 23 odgovora · otvorena 03.04.2008. u 18:38
Zadnji edit: 03.04.08 u 12:39:04
Post dobio šamar od Wertu

Zadnji edit: 03.04.08 u 12:38:55
| ev mene |
| ev mene @ haha gle vremenaa... :O NIJE NAMJESTALJKA SVEGA MI ! Uopste lika ne poznajem ! |
| a neka te, sto ode ovako brzo ? mama rekla kupi BANane ? |
| ev mene @ haha gle vremenaa... :O NIJE NAMJESTALJKA SVEGA MI ! Uopste lika ne poznajem ! |

| a neka te, sto ode ovako brzo ? mama rekla kupi BANane ? |
evo da se oprostim od tebe...sad ce schulza ili Fatal![]() caoo lijepi za nagradu ide ti BANANA |
| sad ce vam jedna crtica da ukrasi nick |
| De razumi .. Ja neznam kako sam uspio ovo vrijeme ostvariti .. I NePoznajemlika ! |

Zadnji edit: 03.04.08 u 12:49:47
| ma nikako : 1. maporije digo temu i sad si dao nekom liku bodove i rekao da ti vrati! 2. jest da to nije to taj lik .. al nema veze.. naci nema sanse da za 14 s otvoris temu i odgovoris.. oprastas se sa g.ba u roku od 5 min |
evo da se oprostim od tebe...sad ce schulza ili Fatal![]() caoo lijepi za nagradu ide ti BANANA |
oces da ti ****m dedu nepokretnog sto se mrtaw voza u kolicima |
| ma nikako : 1. maporije digo temu i sad si dao nekom liku bodove i rekao da ti vrati! 2. jest da to nije to taj lik .. al nema veze.. naci nema sanse da za 14 s otvoris temu i odgovoris.. oprastas se sa g.ba u roku od 5 min ![]() evo jedna pjesmica sa dernek.ba Pocetna: Kad spamer sada zove te A drugi sada ceka te Pridruzi im se vidjet ces Kroz forum sada brzo ces Jesti bananu, o jea Jesti bananu, ojea U forumu tad naci ces Sve spamere sa njima ces Kroz forum proc, na blogove doc Na carobnom spamanju Pa na bananu,..pa gdje Pa na bananu...pa gdjeeee?? Spa- Spa- Spa- Spa- Spa- Spa- Spa- Spa- Spam Ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban Spa- Spa- Spa- Spa-Ban-ban-ban-ban-ban-ban Zavrsna: Kad sunce zadje, spam te snadje Hej modu, modu Spamer te zove, nudi ti snove Hej modu, modu Tu se sad veselo spamuje, A forum spamom odjekuje Hej modu, modu Kada spammer zove te Banana zna cekace Pridruzi im se vidjeces Bananu sam otkrices Banana o jea Banana o jaa Na crnoj listi naci ces sve spammere snjima ces kroz opomenu proc, do bana doc pa do profilnog Pa na bananu,..pa gdje Pa na bananu...pa gdjeeee?? Ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban Ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban Ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban-ban zavrsna Kad spamm ti dojde, ban te snadje hej spaaammu Moder te zove, nudi ti nove Banaaaaanee Tu se sad veselo baanuje A forum miran posto jee hej ljudi..l ljudi... |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.