Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

1. April

1.881 pregled · 82 odgovora · otvorena 01.04.2008. u 21:31

Dođe i taj dan, kada se ne zna jel' nebo zaista plavo ili nas neko samo hoće 'isfurati' rekavši nam to, dan kada sve istine mogu biti laži i obratno.

Pa da čujemo vaše doživljaje danas i uopšte na ovaj dan ( ne za Novu godinu, već za prvi april, da ponovim još jednom ).

Evo vam jedna tema na kojoj možete nabiti taj glupi post i zaraditi 0.1 bod ? Odgovori dozvoljeni i najvećim spammerima
kastel4mi[0] je napisao/la:
Sjedim ja rega na klupi kod skole. Prilazi mi profesorica neka ne znam ni sta predajem. Kaze sve sam ti sredila ne moras vise dolazit u skolu proci ces odlicnim [ a ja trebam na godinu past ] Ja se taman ponado kad ona, APRILILI. I onda ja njoj j**o vas ***, ona me gleda, ja reko aprili ahahah

hahah. kasteL ftw ..
kastel4mi[0] je napisao/la:
Sjedim ja rega na klupi kod skole. Prilazi mi profesorica neka ne znam ni sta predajem. Kaze sve sam ti sredila ne moras vise dolazit u skolu proci ces odlicnim [ a ja trebam na godinu past ] Ja se taman ponado kad ona, APRILILI. I onda ja njoj j**o vas ***, ona me gleda, ja reko aprili ahahah

WEE ZOLEEE...KAO SI LOOODD...

ZOLEEE ZOLEE ZOLEE NEBOJI SE SKOLE NEDAJ NEDAJ ZEOLLEE DA TI PAMET SOLEEEEEE....
BushID0.BA je napisao/la:
Rekao profesorici matematike hocu da odgovaram kaze ona hajde pred tablu ja reko APRILILILILI

najjaci si
Joj... Ima gluposti brate... a ima vas ***am i lazljivih

ma ebo ko izmisli ovaj dan, gl0p0 =]

Nije me niko, hvala Bogu, mrzim to =)
danas ja imo matematiku i pita profesorica koliko mi ga sati reko, kad kaze moj jaran 12...... Salim se... Ovo je istina : Reko ja mami da su me zboli u tramvaju kad kaze ona meni j**o te april....!
Idem jutros u skolu autom .. i dam lijevi zmigavac .. a skrenem desno .. kad frajer me pretice.. kaze sta je to .. ma reko 1 april .. hahah Ziva istina
LavShinoda08 je napisao/la:
Obicno kad idem na fax starci ostave mi novac na stolu kod racunara. I tako budem se ja ujutro oko 8:00 kad na stolu 50 KM ja se sjbeo, kad ispod papir pise PLATI SVJETLO !

Lav vazda lav!!!! GLAVNI ON I BUSHI BRATA MI!

syLLQ^ power!!!
.MaNhUnT. je napisao/la:
Idem jutros u skolu autom .. i dam lijevi zmigavac .. a skrenem desno .. kad frajer me pretice.. kaze sta je to .. ma reko 1 april .. hahah Ziva istina

JAO NEMOGUCE BRATAMI HAHAHHAHAHAHAHAHHAH
HAHAHAHAHAHAHAH

OCEMI PREJAKOOOOO haha!!!

------------------------------------------------------
syLLQ^ power!!!
Jutros spavam normala kad haver zove , kaze nema francuskog sad me razrednik zvao , reko ocemol na fuka kad on aprilili , j**o sam vise od mame ^^
Dolazim u shkolu, kaze jaran ;

- Znash ko je poginuo?
- Ko?
- Pognuo Lupino sa farme, spucalo ga srce..
- Ae ne seri
- Aprillillii
ja sam svima po razredu podijelio bombone, i profesorici, i rekao"ŠOKIRANO" da im je prosao rok
danas profesor moj informatike usred časa rekao test ajte papire na sunce, i 5 min. prije kraja reko da je šala
meni jaran sve jedinice iz eng. ima mi radili prosle sedmice test lik se nado 2 ja kako sam dijelio testove liku reko "svaka cast 2" on poceo skakat po razredu liku suze radosnice pogledo test kad ono 1 ko kuca zamal da pocne plakat lik ja mu se ismijo ccc
danas ja reko nastavnici da ste najljepisi na svijetu da ste bomba,kaze ona hvala ti. ja njoj APRILILILILILILI
OZENIO SAM SE ...
danas udjem na killnet puknem 7 headova na dugom

i kazem APRILILILILI a admin me ban
.boNe je napisao/la:
danas udjem na killnet puknem 7 headova na dugom

i kazem APRILILILILI a admin me ban

Citer apriliil ... sto puta sam pao na toj furci danas , pa vise nisam ni obraco paznju ko mi sta prica...
ja reko djedu povecali ti penziju za 50 km
a on meni
aprilililili lik me isfura
Ma nish specijalno...

Fizicko,i kaze nastavnik danas cemo citav dan samo pricati...A vani dan prefin.Sunce tuce...A mi htjeli vani nogometa...i kaze april...cc
mene nije niko ...

osim onih standardnih - e ispalo ti i bla bla ...

bash ocaj neki ... waaaaaa!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.