Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji klan na nasim prostorima??

2.468 pregleda · 122 odgovora · otvorena 27.03.2008. u 23:21

malo diskusije da bacimo ^_^ Sta mislite koji klan je nabolji na nasim prostorima znaci u BIH SRBIJI ?
XII dok je u njemu milana i carefour-a...ako jedan od ove dvojice ode i tu ce sijelo biti gotovo !!!
PAg se zadnji put pokazao najbolji
Sad ima tu i Oldies-a eu4rije bla bla ...
NFK nije los .. al neznam dal postoje oni jos ...
SRBIJA- KGB
da nesto kazem iskreno znaci neam sta da vas lazem i to ...

prvo je OLDIES u sastavu " kiss. mi0 simson zwer arT" bio najjaci klan na nasim prostorima (sarajevo)....
NFK "djemo vane entel rise arif" ...
i onda se oformi klan
PAG "cage quell ra1n knele arT" i onda smo mi bili najjaci
i josh smo jaci od gore navedenih klanaova nije da se nesh furam ili to neg realno gledajuci alahami ....
znaci ovo je od srca bilo
a sto se tice nashi PROSTORA

sa 4gl. se nijedan klan nemoze porediti

ovo je bilo REALNO

Post dobio šamar od FataL

PAg`arT je napisao/la:
da nesto kazem iskreno znaci neam sta da vas lazem i to ...

prvo je OLDIES u sastavu " kiss. mi0 simson zwer arT" bio najjaci klan na nasim prostorima (sarajevo)....
NFK "djemo vane entel rise arif" ...
i onda se oformi klan
PAG "cage quell ra1n knele arT" i onda smo mi bili najjaci
i josh smo jaci od gore navedenih klanaova nije da se nesh furam ili to neg realno gledajuci alahami ....
znaci ovo je od srca bilo
a sto se tice nashi PROSTORA

sa 4gl. se nijedan klan nemoze porediti

ovo je bilo REALNO

Samo kad ste toliko jaki zasto ne idete po turnirima pa osvajate ili igrate za repku
i josh nesto ... osjecam da se na ovoj temi biti puno svadje ko je bolji ko je loshiji btw : glupa ti je tema ..

LOCK
ok arT ti si iskren decko nema sta
Pa nek bude svadje, ko hoce nek se svadja sta cu mu ja ! Svako ima pravo na svoje misljenje ? !?!?!
               kamikaz[a] je napisao/la:
Samo kad ste toliko jaki zasto ne idete po turnirima pa osvajate ili igrate za repku

brate idemo pu turnirima ... svaki turnir smo bili ... a ti ? igrash li ti ? jesil na kojem turniru bio ?

nemogu reci da smo svaki osvojili ... neke jesmo ... ali na skoro svakom smo u finalima bili tako da ...

btw : imash li klan ?

ili si josh jedan idiot 4fun (j**o cs ganjaj pi**e i tak to) ak jesi nemoj mi se javaljti PLS ....

ofirahs me CITIRANJEM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.