Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gran Turismo 5 Prologue u Lan-wars.com Internet Klubu

191 pregled · 7 odgovora · otvorena 27.03.2008. u 13:49

Igraonica www.Lan-wars.com je nabavila GT 5 Prologue mogu vam reći da će biti dobro žao mi je što nemogu igrati se u lanu pošto imamo 5 ps3 konzola pa bi bilo još uzbudljivije

Internet igranje je nemoguće kao i za sve igre pošto nema servera za HR ....... ko zna di se kačimo pa ping leti na 1000 ... :wildboy:

Slika zahvaljujući HD TV 22" Monitorima užitak je voziti GT.... tko nije nadam se da će bar probati

nadam se uskoro turniru .........

PS:ja kao veliki obožavatelj možda sam subjektivan baš me zanima kako drugi misle javite se .....
Hocel izlazit za PC ?

Posto cetvorka nije cisto sumljam da ce petica
               sm0k! je napisao/la:
kad bude zovi

treba se ušteliti malo ... je da sam igrao sve GT serijale ali nije isto voziti na gamepad i na volan

Volan LOGITECH G25 Racing Wheel PC/PS3 :

Volan presvučen kožom (28 cm) Pedale: gas, kočnica i kvačilo (od nehrđajućeg čelika) Dual-motor Force feedback Sekvencijalni 6-stupanjski mjenjač presvučen kožom Volan presvučen kožom (28 cm) Pedale: gas, kočnica i kvačilo (od nehrđajućeg čelika) Dual-motor Force feedback Sekvencijalni 6-stupanjski mjenjač presvučen kožom

ovo će biti čudo.....
ajd uslikaj da se uzivimo

extra sviju mi

da to ima u srajevo
               53m!r# je napisao/la:
ajd uslikaj da se uzivimo

extra sviju mi

da to ima u srajevo

imaš na webu galeriju video i slike.......?

imali itko GT da je probao neka se javi zanima me drugo mišljenje ja sam extra zadovoljan.....!?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.