Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gran Turismo 5 PC

162 pregleda · 13 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 18:49

E poz gameri naletim slucajno na ovu vijest pa da provjerim jel ko od vas cuo,citao naime na nekoliko foruma sam citao i kazu kako je moguce da ovaj najnoviji nastavak Gran Turisma izadje za pc to bi bilo legendarno posto bi to bio prvi put dosada je bio exklusiva za konzole pa et komentirajte podjelite svoja misljenja spamajte hehehe salim se :D :D :D
Ja se sječam 1 ili 2 je bio na PC, tad ni kompa nisam imao isao kod jerana da vozamo:) Nikad neću zaboravit onog Audia..:D
-Za novi nastavak ako mi mogne odmah cu ga skinut(ako zahtjevi budu za moju mashinu)
iTrako je napisao/la:
Ja se sječam 1 ili 2 je bio na PC, tad ni kompa nisam imao isao kod jerana da vozamo:) Nikad neću zaboravit onog Audia..:D
-Za novi nastavak ako mi mogne odmah cu ga skinut(ako zahtjevi budu za moju mashinu)
ja koliko znam, gran turismo se pravi samo za playstation... pc nije bio ni u planu, sad kako si ti igrao na pc-u ? ...
bAS1c je napisao/la:
ja koliko znam, gran turismo se pravi samo za playstation... pc nije bio ni u planu, sad kako si ti igrao na pc-u ? ...
Neznam davno je to bilo ima jedno 6-7 godina..Pisalo grand turismo sta ja znam kako..:)
iTrako je napisao/la:
Neznam davno je to bilo ima jedno 6-7 godina..Pisalo grand turismo sta ja znam kako..:)
haha ne bacaj fleske raji, gran turismo ne postoji za pc ;D
'Gameri', ne postoji GT5 za PC, ne lupetajte..
golgy je napisao/la:
'Gameri', ne postoji GT5 za PC, ne lupetajte..
Ti si taj ko lupeta haj malo citaj nisam rekao da postoji nego da ima velika mogucnost da se portuje za pc sam tvorac igre je tako rekao a zasad igra nije dostupna ni za konzole jer je jos u izradi P.S za ovog gore sto kaze igrao gran turismo 1 i 2 na pc lol to si mozda sanjo :D :D :D
g_freak je napisao/la:
Ti si taj ko lupeta haj malo citaj nisam rekao da postoji nego da ima velika mogucnost da se portuje za pc sam tvorac igre je tako rekao a zasad igra nije dostupna ni za konzole jer je jos u izradi P.S za ovog gore sto kaze igrao gran turismo 1 i 2 na pc lol to si mozda sanjo   
Nece nikad biti uplanu jer je publisher Sony Computer Entertainment a ku**c ce oni dati Windowsu tj PC-u da ima jedan od najvecih hitova za PS, ionako me bmk kad imam PS3 

Edit: Ko nema para za orginale nek i ne kupuje 
i ja mislim da sony tj playstation nece dati da se proizvodi za pc

jer odma mi opala prodaja cdova za playstation
imam kuci onaj gt 5 prologue  :)

igra je super

a i mislim da nebi to bilo to kad bi za pc izaslo

jer ono je i simulator igrica ....
kad igras djojstik ti vibrira .... izgleda realnije
a sa tastatura ... :O :/

mislim da nista od toga :(
znam da je grand turismo 4 odlican jer ga igram na ps2 a izasao je 2004-2005 godine . nadam se da ce i ovaj bit jos bolji 
KajotY je napisao/la:
Nece nikad biti uplanu jer je publisher Sony Computer Entertainment a ku**c ce oni dati Windowsu tj PC-u da ima jedan od najvecih hitova za PS, ionako me bmk kad imam PS3 :D

Edit: Ko nema para za orginale nek i ne kupuje :D
Znam ja to sve stoji al eto zivi bili pa igrali ma iskreno nije meni to ono da ja molim boga da izadje za pc ko sta kaze ovaj lik dole nije isti dozivljaj znam imao sam ps2,a ps3 necu kupovati iz razloga zato sto nema pirata za njega et to je jedini razlog hahahaha i zato sto je crn to je malo rasisticki

budala je ko daje pare za take stvari originale lol
g_freak je napisao/la:
Znam ja to sve stoji al eto zivi bili pa igrali ma iskreno nije meni to ono da ja molim boga da izadje za pc ko sta kaze ovaj lik dole nije isti dozivljaj znam imao sam ps2,a ps3 necu kupovati iz razloga zato sto nema pirata za njega et to je jedini razlog hahahaha i zato sto je crn to je malo rasisticki

budala je ko daje pare za take stvari originale lol
Gresis kad kazes da nema pirata za PS3, ima ih, a gresis i kad kazes da je budala ko kupi original, ko jos igra offline games.. ? ;)
Koja je poenta Gran Turisma 5 ako ces ga igrati offline...

Post dobio šamar od DrawN

Moze se svaki Gran Turismo igrati na racuanru ;) Imaju neki emulatori da se mogu igrati igrice sa playstationa na racuanru :) Proguglaj naci ces sta i kako ide... Ja sma igro GT4 na pc-u :) Bez problema :D

Post dobio šamar od DrawN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.