Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezime [Home escape]

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 21.03.2008. u 19:15

E ovako...

posto sam protjeran iz kuce odlucio sam da vam dam savjet...

NEMOJTE BJEZAT IZ KUCE NIKAD!!!

Starci su me istjerali jer sam bio los u skoli...

- Loshe vladanje
- puno zapisa u dnevnik
- Neopravdani sati
- Loshe ocjene
itd itd...

Evo ga i peti dan izmice otkad nisam kuci, osjecam se isto napusteno pasce, jer nemam gdje otici, prespavao prvi dan kod jarana (FalcoN.)

Drugi dan sam otisao u skolu, i iz skole kod Tarika tj. Osigurach-a, nisam mogao prespavat kod njega, pa sam otisao kod tetke ...

prespavao kod nje al nisam mogao vise, i onda iz skole na kafu pa sa kafe opet na kafu tako do jedno 23h da bi kasnije otisao kod jarana iz razreda...

Spavao bi i danas kod njega, al nemam obraza jbg ipak niko nece tudje da trpi...

ev me sad u nekom internet klubu na grbavici :S

odatle cu najvjerovatnije i na turnir sutra...

et ukratko kako je to, jer i prije sam govorio "aaa pobjeci cu iz kuce" a nikad nisam znao kako je to...

jos jednom NEMOJTE NIKAD ALI BAS NIKAD DA POBJEGNETE OD KUCE..

Osjecam se kao bjednik, nisam jeo kako treba 5 dana, sve neke sendvice, cokoladice...

Love you all ScorE

Odo na kafu tamo u onaj kafic, sto imaju dobre pilece sendvice, na grbavicu u sopingu znaju ovi sa grbavice, pa ajd ako ko moze da dodje...

da se druzimo :$

(K)
HENRY`14. je napisao/la:
znam kako ti je

sta ti znas kretenu jedan imas 12 godina i znas mislis da se covjek zajebaje jel... de ba vidjeo sam ga juce u skoli dosao da prica sa razz u vezi da ga prebace iz skole ili iz raz...JARANE ne znam sta da kazem nikad me nisu izbacili nisam imao zelju al...
POPRAVICES SE TI

Zadnji edit: 21.03.08 u 14:51:58

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.