Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

NUMMA OFF !

1.093 pregleda · 50 odgovora · otvorena 17.01.2005. u 13:22

Ja kao nekadasni counter-strike igrac i warcraft igrac Noxicus Clana od sad pa na dalje ubuduce nema me vise u gaming svjetu .Zelim da pozdravim sve koji me znaju ne naju poznajz , zelim sve najbolje svom klanu NX , i GL svima ! Nadam se da sam bio od pomoci NX koliko sam mogo i da su svi zadovoljni s mnom ljudi nase je vrijeme proslo trebamo prepustiti ovo mladzima
hm ja radim 2 posla, studiram, pa opet imam vremena za gaming 4 fun koji ste vi papci

prvenstveno mislim na nummu i chaosa
Jel te to babo zeni
- U will be back -
p.s. dobra neka trava gdje si je nabavio ?
tako sam i ja govorio pa neces znati sta da radis od dosade.. moras ukljuciti cs ili wc3 da bi smirio zivce [Vratit ces ti se opet nama]
ako ces da odes da nam podjelis sta bodova
ej moj numa tako mi je drago pardon zao

salim se ali fol se ti udaljavash od gaming world'a stho je nemoguce ili ti je "neko" zabranio da se vishe priblizish comp'u moj haver numman

method je napisao/la:
ode numma
a bio je dobar gamer

i sada je vise nego dobar gamer.. al se ne bavi time

sretno numma
samo je GFTonka odrzao rijec !
vidjet cemo na ovu 2 !
brines.
nemam pojma kosi, al ko penzionisani igrac CS-a pozdravljam tvoje povlacenje,
ju ar di mannnnnn
Sve najbolje u zivotu !!

Da***da imo puno canca

.:enTa:. je napisao/la:
Ma smijesan je ba eno ga igra AT u phx sa bebom...

numma is back... omfg

enta jel znam da ti je zao al mozes li ista u zivotu shvatiti ozbiljno nema me ! ako vam treba gosu savjet tu sam ali ne igram vise !

numma je napisao/la:

.:enTa:. je napisao/la:
Ma smijesan je ba eno ga igra AT u phx sa bebom...

numma is back... omfg

enta jel znam da ti je zao al mozes li ista u zivotu shvatiti ozbiljno nema me ! ako vam treba gosu savjet tu sam ali ne igram vise !

napustam onda i ja!!! bez numme pusi te ku**c... sada ste sami seyo....
nemoj da vam ****m majku usta ..

fol se oni povlace RIP numma ocam ..

cuj chaos se povlaci .. a uvijek karna bio .. bash ces faliti .. haha imbaaa

shizzle .. nego .. ajd sad kad se zavrshi ispit naleti kod mene .. da opalimo nocnu

btw .. prodaj acc imba je .. mislim .. human powah .. haha !

B O G A

Stvarno trebali bi pocet praviti ventre za rehabilitaciju i odikavanje od gaminga ali opet ko bi se htio odviknut

numma neces se ti nikad odviknuti mozda smanjis gejmanje ali i dalje ce ti dusa ceznut za cs Wc3 i svim novim kick ass igricama koje izadzu

N/C

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.