Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Galerija mi neradi?

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.03.2008. u 13:52

E ovako skupio sam bodova i kupio galeriju.Skinuo sam sliku Borata na netu (jpg format ) i postavio je u galeriju i sve je u redu. Ali sada problem: kada hocu postaviti sliku iz screenshota sa CS (koja je u bila u .bmp formatu ali sam je prebacio u .jpg) NERADI tj. bude crna cijela slika.Neznam u cemu je problem..gledao sam svojstva obe slike:borata i ove druge sa cs i sve je isto

Sve mozete vidjeti u mojoj galeriji gdje imam te dvije slike.Tko zna neka mi pomogne
pa uzmi bmp i preko painta stavi u jpg znaci otvoris bmp sa open whit pa paint pa ides odma gore save as i napises galerija i stavis dole jpg i uploadujes i nece biti crno
e ovako sam radio sliku sam open with paint-pa save as pa sam ime slike stavio de_nuke.jpg
pa uzmi bmp i preko painta stavi u jpg znaci otvoris bmp sa open whit pa paint pa ides odma gore save as i napises galerija i stavis dole jpg i uploadujes i nece biti crno
vLexinho je napisao/la:

HVALA TI RADI MI SAD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.