Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pozdravljam vas

0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 23.03.2008. u 19:26

evo dosao je trenutak da se i ja oprostim od cs-a.
igrao sam cs 5 godina i trudio se i napokon sam shvatio da od toga nemam ama bas nista.od csa imate samo krivu kicmu i los vid. ostavite jbni cs pocnite normalno zivjeti. trazite neku pi**u jbo vas cs. curu mozes je**t a cs ne mozes ...
nadam se da je vecina skontala sta vam zelim reci.
bicu online na gamersu i na msnu, ali da vise ne razvlacim...
voli vas sve i pozdravlja vas "ewr"
Ma i ja sam puno bolji cim sam prestao CS. Upropasti te samo... GL in RL
mozes imat i pi**u i je**t i sve ostalo a da igras cs...

jednostavno,smanji igranje csa na nekih 30-60 min dnevno ili cak i manje pa ce ti onda mozda bit i jasno
ma bjez sutradan ces igrat cs nemoj gluposti
Nemoj ostavljati cs , samo umanji ... btw : za sebe ostavljate cs sha ima od toga g.ba? no offense..
nisam igrao ima 2 dana pa sto bi o5 pocinjao ...
necu vise nikad uci u cs
ima puno vaznijih stvari u zivotu

Zadnji edit: 23.03.08 u 14:37:11

Da si malo pametniji vidio bi da za sve ima vremena ukoliko imas mjere u onome sto radis . Igraj CS 1-2 sata dnevno pa ces imati vremena i za pi**u i za knjigu i za trening recimo.... a neces izgubiti ni vid niti ce ti se kicma iskriviti
istina je da mi je malo kriva kicma i da slabije vidim...al jbg ja sam frik

bas mi fin zivot igram cs i wow,imam raju,idem navece u grad s njima,posjetim gamers ba...u skoli je lose al jbg itd
VEc se oprastas a nisam ni cuo za tebe hehe... samo znam da si head admin an chelsea serveru
djole aj nemoj me nervirati.2klika na cs >zatim nadjes server >2 brza kilika na njega >i to je to sad gl i hf i ajde na msn da odigramo neki mec
Samo mi jedno nije jasno, jel fkt kada ste na kompu nemate rl, sa djevojkama haverima itd ? To ne kontam, odma se oprastate cim nadjete drugove "pi**e", pa jbt mozes sve zajedno imati
92' ... guzis fol ovo ono .. spica tebi .. ti se oprastas od csa .. MA LOL !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.