Diskusija
- Forum
0 pregleda · 24 odgovora
ThX
Ejš
Ejš
e hvala ja bas imam Adobe PhotoShop pa cemi ovo sigurno pomoci hvala jos 1!!!
edituj post :
"Notes Tool (N)ž" tako si napiso XD
al 5ak nema sta
"Notes Tool (N)ž" tako si napiso XD
al 5ak nema sta
Svaka cast za trud
Admini
Registrirajte ove recenzije i vodiće!
Hvala
Registrirajte ove recenzije i vodiće!
Hvala
Svaka cast, zanimljiv vodic ( ako si ti pisao ... ).
I ja mislim da bi svaki dan mogao po jedan laksi tut da napise(s)te sa slikama naravno ....
Pozzz
I ja mislim da bi svaki dan mogao po jedan laksi tut da napise(s)te sa slikama naravno ....
Pozzz
Fr0sT je napisao/la:
Da....al nece noobovi
| Svaka cast, zanimljiv vodic ( ako si ti pisao ... ). I ja mislim da bi svaki dan mogao po jedan laksi tut da napise(s)te sa slikama naravno .... Pozzz |
Da....al nece noobovi
Hvala nisam znao ništa ali et sad ću valjda znati!!!!
Najbolje do sada
10-ka
Ali probaj nesto vise o PS, ne samo za sta sluzi koji Tool, nego neke efekte i sl
10-kaAli probaj nesto vise o PS, ne samo za sta sluzi koji Tool, nego neke efekte i sl
Svaka cast torQ7u.. Jednom pro, zauvek pro 
Bravo jos 1

Bravo jos 1
Svaka cast
thx
nice
svaka čast !
Svaka cast , fin vodic
Za trud 10ka
Za trud 10ka
0dlican v0d1c...
Hvala,koristit ce mi jer sam ps low
Hvala,koristit ce mi jer sam ps low
swynY je napisao/la:
Haj ti

Najbolje do sada 10-kaAli probaj nesto vise o PS, ne samo za sta sluzi koji Tool, nego neke efekte i sl |
Haj ti

Zar nije da to postoji ? Vidio sam na cphotoshop starom forumu slican, al nisam citao 
i stas pisat btw kad ce opet neko trazit kako, treba samo nekoliko dana radit i sve dodje na svoje

i stas pisat btw kad ce opet neko trazit kako, treba samo nekoliko dana radit i sve dodje na svoje
Zadnji edit: 18.03.08 u 17:05:03
Fr0sT je napisao/la:
http://www.good-tutorials.com
btw, fino objasnjeno
| Svaka cast, zanimljiv vodic ( ako si ti pisao ... ). I ja mislim da bi svaki dan mogao po jedan laksi tut da napise(s)te sa slikama naravno .... Pozzz |
http://www.good-tutorials.com
btw, fino objasnjeno
svaka cast Torq7e..pocinje i G.ba da se mjenja odma cim pocinju ove recenzije i vodici..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.