Bas ja i mahYr igramo 2on2 i nesto razmisljam sto nebi napravili mi iz BiH 2on2 naravno Steam Ligu.
Sad me zanima dali bi neko ko se dobro poznaje sa extibom il' sa b0detom da pita moze li nam dati server da organizujemo ligu.
Ako to neuspije onda neznam kakav je skalin server cruel gaming...dali bi oni pristali da se na njihovom serveru igra liga.
Neka pravila Lige..
Dakle igraju se mape:
- dust2
- nuke
- inferno
- train
+
- aztec
- dust
Naravno igraju se oba sitea ili ti ga pointa.
Igra se MR12.
Eh sad da vidimo komentare od vas...
I volio bih da se javi skala na PM da vidim hoce li dati da se odrzava liga na njihovom serveru il' da se javi na PM onaj ko je dobar sa extibom ili b0detom da se dog. sa njima oko servera i neka mi javi na PM.
Sad me zanima dali bi neko ko se dobro poznaje sa extibom il' sa b0detom da pita moze li nam dati server da organizujemo ligu.
Ako to neuspije onda neznam kakav je skalin server cruel gaming...dali bi oni pristali da se na njihovom serveru igra liga.
Neka pravila Lige..
Dakle igraju se mape:
- dust2
- nuke
- inferno
- train
+
- aztec
- dust
Naravno igraju se oba sitea ili ti ga pointa.
Igra se MR12.
Eh sad da vidimo komentare od vas...
I volio bih da se javi skala na PM da vidim hoce li dati da se odrzava liga na njihovom serveru il' da se javi na PM onaj ko je dobar sa extibom ili b0detom da se dog. sa njima oko servera i neka mi javi na PM.
ak sta bude tu sam 

.. ako bude sta od ovoga..