Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi server! (Steam)

445 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.03.2008. u 21:57

Znaci napravili smo novi server ja i riske vishe riske nego ja al nije to vazno eo sada u 22 i 15h okupljanje znaci da odigramo jedan cw! Svi koji imaju steam i koji su voljni da igraju znaci skill najmanje mid da bar mapu znaju

Biti ce naravno i konkurs za admine

5on5 CW Steam Server by cyber-h0sting.org
IP:85.190.14.54:27015
hahhahahhahahah ovo je naci miMo - Gaming server al ti ga nisi kupio ni napravio

KUPIO GA JE : Riske
NAPRAVIO GA JE : cyber-h0sting.org

i nemoj spamat!
               eXeL- je napisao/la:
da***da ja nikad ne zaigrao kosarke on ima jaku masinu i jaku konekciju i on digao server i meni rekao admina za steam i haj ja tad poceo tek CSa da igram pa nis sam bio n4p...i cojek me izradio

HAHAHHAHA ON IMA JAKU MASINU HAHAHAHHAHAH DE USLIKAJ IM MASINU RISE ALLAHATI HAHAHAHHAHAHA LIKU SE ZIVOT MRDA A NE MASINA KOJA RADI NA 10 fps HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA

HAHAHHA JOS IZA NJEGA STOJI KRAVA ZEKULJA PUSE MU U PROCESOR DAMU SE HLADI HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
               miMo-.C je napisao/la:
Zali se upravi vodovoda nemoj me nervirat zaobidji temu hwala boli mene muski spolni organ ko te izradio i sta od**** jasno? hwala ;=)

pelE znaci ti si debil pogledaj kako se zove server i sta smo ja i riske uradili sa njim ovo je bilo po dogovoru sa njim hwala dbl

sta si uradio ? ti na serveru ?de nam reci ?
               miMo-.C je napisao/la:
Pitaj risketa sta smo uradili i kako sve po dogovori a debili molim vas zaobidjite temu samo se brukate ne imenujem nikoga hwala

pa reci mi ti sta si ti uradio , ti sine neznam kompjuter upalit a ne nesto vise da ti stara nekaze nebi nito znao HAHAHHAHAHAHHA
ev zavrsili sa igrom....
mislio sam da ce ping biti veci, al' et' ok je sve

gl dalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.