Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kako obrisati Vista temu ?

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 13.03.2008. u 20:22

eo vako instalirao sam Vista temu i kasnije jos neku neznam kako se tacno zove :S i sad kako da je obrisem skroz , obrisao sam na Control Panela i kad gasim comp. skroz se sporo gasi a comp sam kupio prije 20 dana . To mi se desava odkad sam instalirao tu temu

ako zna ko pls neka pomogne izludzuje me i nekad mi zaledi comp.

brzo pomagajte ako znate
u visti ti pada sistem pa zato trebas onaj pack instalirati i to ce ti biti okej gl.
4zz4r0.pr0* je napisao/la:
u visti ti pada sistem pa zato trebas onaj pack instalirati i to ce ti biti okej gl.

ma nije mi vista

meni je XP operativni sistem ali kazem kako da obrisem Vista temu jer sam je skinuo sa neta i instalirao .
pa mi sve izgleda kao vista

i sporo mi se gasi komp skroz
zaledi mi komp nekada odjednom
1. Obrisi program ... Add Removed
2. RR kompu
3. System restore ... ( vratis ga unazad ... 4 dana prije instaliranja TEME )
Vidi jel u dure !

GL
Start ---> Control Panel ---> Add or Remove ---> Vista Theme i imas na kraju Remove..

Zadnji edit: 13.03.08 u 15:31:48

jo ne znam ti ja oko tog system restorea nista

imali neki drugi nacin
onda vrati sistem unazad prije mzdza nekih 3ili4 dana pire toga sto si instalo i sve ce ti biti uredu!
bilder` je napisao/la:
Start ---> Control Panel ---> Add or Remove ---> Vista Theme i imas na kraju Remove..

uradio i to i opet isto

ali najgore mi je to sto odkad sam instalirao tu temu zaledi mi komp :S
kralj nemoj je brisati onda ak izbrišeš iz programa files ili control panl izbrisa ćeš sio svog windowsa xp
EDIT:

Zatim ides NEXT ... doceka te ova slika ...

Odaberes Datum tj .. vratis unazad prije nego sto si instal to sranje ... I ides next onda cekas !

Zadnji edit: 13.03.08 u 15:39:05

uradio i to i opet isto

ali najgore mi je to sto odkad sam instalirao tu temu zaledi mi komp :S >
copperhead je napisao/la:
uradio i to i opet isto

ali najgore mi je to sto odkad sam instalirao tu temu zaledi mi komp :S >

Nisi je trebao instalirat uopste
Uradi sistem restore ili formatiraj comp
evo za sistem restore:
Start--programs--Accesories--System Tools pa onda sistem restore i vrati sistem na onaj dan kad si instalirao temu
Start / Control Panel / Add or Remove Prog. / Tu nadjes taj "program" od vista teme. Obliljezis ga i Remove.

' pozeljno da prije nego sho to uninstall da promjenis temu na drugu /ono desni clic na desktop .../ RR komp. i okej !

Zadnji edit: 13.03.08 u 15:45:57

man1aQ. je napisao/la:
Start / Control Panel / Add or Remove Prog. / Tu nadjes taj "program" od vista teme. Obliljezis ga i Remove.

' pozeljno da prije nego sho to uninstall da promjenis temu na dr. /ono desni clic na desktop .../ RR komp. i okej !

Citaj nemoze tako probao je momakm ali NEMOZE!
Imao vistu temu. Izbrisao je, ali ostali neki dijelovi (ikone...). Moram format C radit, jer je usporavala PC
AllvarezZ™ je napisao/la:
Pa dao sam mu slike ... samo budala nebih skontao

hvala tebi za slike skontao sam ja to , ali necu system restore hocu da je obrisem nekako , i nemojte spamati pa govoriti start - control panel - add remove - ...
malo procitajte vidite da sam to radio
hvala tebi za slike skontao sam ja to , ali necu system restore hocu da je obrisem nekako , i nemojte spamati pa govoriti start - control panel - add remove - ...
malo procitajte vidite da sam to radio >

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.