Diskusija
Pokretanje Instalacije
0 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.03.2008. u 11:57
Daj SS od wow foldera..... pa ti mozda mognem pomoc
Nađi program koji otvara taj format! 
Mozda daemon tool!

Mozda daemon tool!
LeXz0r je napisao/la:
Hmm ,instalirao sam ja wow sa njegovih cdova kontash? dao mu ja 2 prazna dvda da mi snimi wow i tbc, i sad kreno da probam radil' i nemore da pokrene instalaciju
| Ocigledno nemas neki program instaliran ? Kad si rusio sistem ? |
Hmm ,instalirao sam ja wow sa njegovih cdova kontash? dao mu ja 2 prazna dvda da mi snimi wow i tbc, i sad kreno da probam radil' i nemore da pokrene instalaciju
nabavi program deamon tools i napravi novi folder u C ili D nije vazno kako ti se zove i onda sve sa CD-a prebaci u taj folder i onda pokreni preko deamon toolsa ako znas ako ne znas javi mi pa cu ti objasniti
ENTEL je napisao/la:
hahahah, sumnjam ja ovde da spamovi vladaju al ok
Daj ss od E:\World of Warcraft(OS X).app
Hmm ,instalirao sam ja wow sa njegovih cdova kontash? dao mu ja 2 prazna dvda da mi snimi wow i tbc, i sad kreno da probam radil' i nemore da pokrene instalaciju |
hahahah, sumnjam ja ovde da spamovi vladaju al ok

Daj ss od E:\World of Warcraft(OS X).app
Hajde entele?? Gde je slika 
E:\World of Warcraft(OS X).app

E:\World of Warcraft(OS X).app

eo vako i meni se to desilo isto 
kreiraj folder na Hard Disku i stavi npr da se zove "wow".
Zatim sve sa tih CDova kopiraj tamo na Hard Disk u folder "wow",
zatim kad kopiras u folder udji u taj folder i nadji ikonu od Launcher-a pokreni ga i tamo onda (ne sjecam se tacno ili ce nesto
updateovati ili ce downloadovati) i onda samo upisi IP (najjaci je terranet) koji ti treba i igraj.
GL

zatim kad kopiras u folder udji u taj folder i nadji ikonu od Launcher-a pokreni ga i tamo onda (ne sjecam se tacno ili ce nesto
updateovati ili ce downloadovati) i onda samo upisi IP (najjaci je terranet) koji ti treba i igraj.
GL
eo vako i meni se to desilo isto 
GL

GL
copperhead je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHA KAKO SI BLAGO RETARDIRAN OMGGGGG
imal' neko bolje rijesenje ?
eo vako i meni se to desilo isto ![]() kreiraj folder na Hard Disku i stavi npr da se zove "wow". Zatim sve sa tih CDova kopiraj tamo na Hard Disk u folder "wow", zatim kad kopiras u folder udji u taj folder i nadji ikonu od Launcher-a pokreni ga i tamo onda (ne sjecam se tacno ili ce nesto updateovati ili ce downloadovati) i onda samo upisi IP (najjaci je terranet) koji ti treba i igraj. GL |
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHA KAKO SI BLAGO RETARDIRAN OMGGGGG
imal' neko bolje rijesenje ?
ja ti kazem preko deamon toolsa ti mora uspeti ako ne onda stvarno ne znam ako ne znas kako preko deamon toolsa javi mi imas li MSN ??
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.