DotA ( 3V3 uplata po ekipi 15KM ), WC3 FT ( 1V1 uplata 5KM ). Masine su prejake sto se tice wara ide, F1 radi. Ajde da vidm ove sto se hvale na forumima, neka dodu da se pokazu.
Nagrada je 60% od uplate...
WC3 MAPE:
TM
TR
LT
TS
DotA v1.51 (ako ne izade novija)... po MYM pravilima.
Ostalo je na vama, dodite i pokazite sta znate, LIZZ stavi temu u zanimljive, i molim vas bez spamma.
Turnir je u Nedelju, vec ima dosta prijavljenih, ekipa, ako ima zainteresovanih u Subotu dan prije, bice turnir u CS I CoD4, tako ako ko hoce neka dode. Warcraftasi ocekujemo vas.
Ovako, cekam vas ja na ilidzi. znaci na tramvajskoj.. kod pekare "Dva Goluba"
CS se igra kao na svakom turniru ba.... nisam ja admin za to moj je wc3.
Ovako prijava mora izgledati:
Ime:
Nick:
Vrsta ( igre , dota, wc3, cs, cod):
Grad:
Dota mod je -sd.
Znaci nije sad u ovu nedelju, jer ima turnir u Mostaru, tako da smo u onu tamo nedelju odgodili, isto vazi i za cs i cod4.
Datum: 23.3.2008
-samo mi nije jasno zasto ste lockali onu temu ? svi koji su se prijavili prije neka se ponovo prijave. thnx
-sto se tice kluba renoviran je tek, i sve su masine nove, tako da se ne mozete zaliti na kompove, mozete donijeti svoje miseve, itd.
Nagrada je 60% od uplate...
WC3 MAPE:
TM
TR
LT
TS
DotA v1.51 (ako ne izade novija)... po MYM pravilima.
Ostalo je na vama, dodite i pokazite sta znate, LIZZ stavi temu u zanimljive, i molim vas bez spamma.
Turnir je u Nedelju, vec ima dosta prijavljenih, ekipa, ako ima zainteresovanih u Subotu dan prije, bice turnir u CS I CoD4, tako ako ko hoce neka dode. Warcraftasi ocekujemo vas.
Ovako, cekam vas ja na ilidzi. znaci na tramvajskoj.. kod pekare "Dva Goluba"
CS se igra kao na svakom turniru ba.... nisam ja admin za to moj je wc3.
Ovako prijava mora izgledati:
Ime:
Nick:
Vrsta ( igre , dota, wc3, cs, cod):
Grad:
Dota mod je -sd.
Znaci nije sad u ovu nedelju, jer ima turnir u Mostaru, tako da smo u onu tamo nedelju odgodili, isto vazi i za cs i cod4.
Datum: 23.3.2008
-samo mi nije jasno zasto ste lockali onu temu ? svi koji su se prijavili prije neka se ponovo prijave. thnx
-sto se tice kluba renoviran je tek, i sve su masine nove, tako da se ne mozete zaliti na kompove, mozete donijeti svoje miseve, itd.
,potvrdicu sutra dolazak