Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Online kupovina - BiH

650 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.03.2008. u 14:15

Trebaju mi online trgovine koje dostavljaju u BiH, nebitno da li je trgovina iz BiH, Cro, Srbija i tako te "domace" zemlje. Da imaju mogucnost placanja kreditnom karticom.

EDIT: cekaj.. hmmm.. da naglasim, PROVJERENE TRGOVINE, znaci koje su 100% isprobane i koje dostavljaju u BiH... google je cudo, ha ?
Ne znam kakve ti trgovine trebaju tj. kakvu robu prodaju ja znam za http://www.gift.ba/ tu su ti vise neke "djidje midje" parfemi,satovi...
Imas VF, oni ti dostave hranu na kucnu adresu. Mozes platiti i karticom, ili kesom kada ti dostave
ne brini batane, nista ti nece doci kad god narucio
.ek0~ je napisao/la:
Ne znam kakve ti trgovine trebaju tj. kakvu robu prodaju ja znam za http://www.gift.ba/ tu su ti vise neke "djidje midje" parfemi,satovi...

gift amazon ebay sve sam ja prbao i nista nije doslo..
Mozes li malo konkretniji biti koji ti proizvodi trebaju ili je ne vazno ?
               kintec je napisao/la:
gift amazon ebay sve sam ja prbao i nista nije doslo..

Da si platio mozda bi ti i doslo
treba mi da mogu odmah na stranici platiti karticom, a ne pouzecem. sajtovi bilo koje vrste, samo da isporucuju u BiH.
Ja narucio jednu tecnost ima 5 mjeseci, samo lowa propala :/
Ako imas nekog u inostranstvu nek ti kupi na ebay i donese mislim mozes ti kupit samos stavis njegovu adresu a u bosni da ce ti doc imas 1% sansu
Pa gift je koliko ja znam siguran, jer vec duze vrijeme postoje pa valjda bi ih ne'ko prijavio da su laznjaci, vidio sam da se i po gradu na plakatima reklamiraju,a dali su i broj telefona pa tako da mozes provjeriti prije nego sto narucis !
               .ek0~ je napisao/la:
Pa gift je koliko ja znam siguran, jer vec duze vrijeme postoje pa valjda bi ih ne'ko prijavio da su laznjaci, vidio sam da se i po gradu na plakatima reklamiraju,a dali su i broj telefona pa tako da mozes provjeriti prije nego sto narucis !

jA NIkad ne kupujem karticom.Mom jaranu su skinuli 1000 eura i nisu mi nista donjeli znaci nikad ne skidam karticom
knjiga.ba

sto se tice ebay-a

nije istina da nece donijeti,ako znate od koga kupujete,
ima provjerenih koji 100% donose i ima onih manje sigurnih

iznad 95,5% sve je sigurno
a ispod toga manje-vise,tako da ako ne znate nemojte baliti bezveze.
Rješenje
1.trebo si reci kakav site ti treba sto prodaje i to....
evo ti site di ja kupujem sve za komp i neces imati problema
www.links.hr
               Curve je napisao/la:
1.trebo si reci kakav site ti treba sto prodaje i to....
evo ti site di ja kupujem sve za komp i neces imati problema
www.links.hr

dostavljaju li u BiH ?
google je cudo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.