Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

GAMERS.ba New GUI

3.386 pregleda · 146 odgovora · otvorena 06.03.2008. u 00:51

JOŠ UVIJEK RADIM NA OVOME, NE SMATRAJTE OVO ZAVRŠENIM !
Ako dolazi do "zapinjanja", pobrišite config.cfg

Prije nego što se na neki duži period oprostim od gaminga, želim da ostavim nešto iza sebe
Obećah nekada davno da ću napraviti i crni GUI na za GAMERS.ba pa evo ga napokon. Naravno, na ovoj temi će biti editovani linkovi za nove "verzije".

Evo par ss-ova.

Dodao sam i sliku izgleda GUI-a sa crnom pozadinom. Kada sam uradio bg, kontam da editujem boju fontova etc ali me prenese da ih ostavim iste boje kao i bg, tako da na mouseover dobiju narandžastu boju. Tako i uradih

Uglavnom, GUI je orjentisan za ClanWar takmičenja tako da je i server cfg podešen. Tu je i command menu koji je trenutno podešen za rcon, mada nije problem na amx prebaciti.

Pri instalaciji će dubina boja biti zaključana, pa ju prethodno postavite na 32 bita

Trenutno je urađen background za rezoluciju 800x600, kada završim bi'će i za preostale dvije.

Dajte prijedloge šta da se mijenja etc.

Download link (White bg, 800x600): http://rapidshare.com/files/97367448/GAMERS.ba_GUI.rar
Download link (Black bg, 800x600): http://rapidshare.com/files/97622210/Gba_black_800x600.rar

Otpakovati sadržaj arhive u Valve folder, u slučaju Steam CS-a u counter-strike folder.

- Install this pack into your Valve folder ( in some cases it is Counter-Strike, default: Crogram FilesValve ).
- In case of Steam install, the folder would be Crogram FilesSteamSteamAppsSTEAM_USERNAMEcounter-strike
- kopirano iz readme-a, naravno da je na engleskom jer sa ovim idemo internacionalno

- radi se na boljem config-u, ovaj je bio totalno nepodešen za online igru.
50L1D_5N4K3 je napisao/la:
sminx
vidi se da je FataL radio

Upravo tako kad on radi mora da valja
Meni se puno svidjaju bijela boja
a da je crna i ona mi se svidja
Gamers.ba u srcu.
Meni se ne svidja ova bijela podloga, mogli ste crnu ali nema veze.

Dobar GUI. (Y) :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.