Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Revolucija NOT!

2.562 pregleda · 58 odgovora · otvorena 05.03.2008. u 19:05

Zbog ucestale pojave "maloumnika" , "retardiranih osoba" , "idiota" pod raznim nazivima tipa : "pocelo" , "sakib" , "skakavac".

Eh zbog tih gore navedenih cu ja malo da uzmem stvar u svoje ruke jer ste me sada fakat poceli nervirati sa silnim temama ovaj debil , onaj debil , gamers ovakav , gamers onakav.

Od sada NIKO nema pravo NIZASTA da se zali u vezi gamersa.

Ko god kaze bilo sta PROTIV gamersa ce biti banovan.

Ako vam se bilo sta ne svidja i ne odgovara imate lijepu tipku koja se zove "LOG OUT".

Kada vi mozete biti tako "Prepameti" , "prelijepi" , "prejaki" mogu i ja tako da cu banovati svakoga ko prekrsi i ugrozi bilo koje pravilo itd.

Svi koji budu imali problema mozete doci na :

Bana Mateja Ninoslava 18

ili za ove hardcore mangupe koji dolaze predskole

Elektrotehnicka Skola Sarajevo , druga sam smijena od 01:30 do 07:00

KADA NISTE ZNALI CIJENITI ONO STO SMO VAM PRUZILI SADA NECETE IMATI NISTA!
moj prijedlog je da se uvede opcija ban na odredjeno vrijeme.. (1,3,5,10,30 dana..) i onda da umjesto samara idu takvi banovi..
da li neko trazi vase prijedloge?

Ne.

Pa?
Ban spamere ...!
Ali eto vidite [ neznam gdje sam procitao ] ali sjecam se recenice ...

citiram " BAN me i za 2 min sam o5 tu " tako nesto ...
Nekazem da je kriv onaj sto je to napisao vec to je tako
vi ih ban oni jednostavno reg.. ponove i o5 spam.. naj bolje ban ip a i to bas ne pomaze

Ovo nije prijedlog !
               Daesthanas je napisao/la:
da li neko trazi vase prijedloge?

Ne.

Pa?

Daes, kolko vidim ti si jedini koji ima donekle kontakt s Adom...
Fino covjeka zamoli da vam odobri opciju brisanja acc.ova. Samo tako mozete rijesiti svoju muku s ovim debilima. Nema BAN/UNBAN. Lijepo obrises acc i zivio, pa nek se misle sta pisu i sta rade.
Svak ima priliku pa nek se pokaze.
Nije problem banovati acc. ali vas je admina vise tu i to je problem.
Ti banujes 2 admin skida, zbog toga i nema pomaka.

Samo strog režim moze ovo rijesit,a nadam se da je ova tema baš to..
ma debila će uvijek bit, to što govore da se banuju likovi ispod 15 godina, nema smisla..znam likova i mlađih pa su puno pametniji od ove "zralije" raje..
glupost je relativna.
po meni samo se treba dati još veći broj admina i modernatora, i da svak ispred svoje avlije mete..i da bude uporan, ne samo jedno vrijeme..

nije ni vama lako

PS. posebno bi banovao one što im u infoima piiše nemore mi niko ništa i te šeme, banuj me, odmah sam tu i sl.
               k!k!C.-N je napisao/la:
PA AKO NISI ZELIO NASE PRIJEDLOGE LIJEPO ZAKLJUCAJ TEMU I CAO ha ya zna se da ce svi nes predloziti i ja sam predlozio mozda nes bude heh..

ti si pametan ja nisam , ti si banovan ja nisam.
               Daesthanas je napisao/la:
ti si pametan ja nisam , ti si banovan ja nisam.

vako nastavite svi i ne moze lose ici
schulzov pristup je bio maximalno korektan i momak se trudio, ali ovo zajkino je bolje 3put

al hardcore mangupi....oplako HAHAHAHA
               Veha je napisao/la:
moj prijedlog je da se uvede opcija ban na odredjeno vrijeme.. (1,3,5,10,30 dana..) i onda da umjesto samara idu takvi banovi..

jao kako si ti lik pa jarane poslje (1,3,5,30 dana opet isi, spama i debili se ) ili napravi drugi acc i opet isti qrac
ubio bi vas zajko naposinom

najjgore je sto se neki cak i priznaju da su spammer a ostali ih podrzavaju .. .

"tooo ma najjludji si . .najjaci si .. "

ccccc

a kakav god prijedlog imamo nece se ostvariti .. ado zeli pogledati gamers pored derneka ..

dister je napisao/la:
pff, revolucija nije al sranje jeste ! vak ! ch1p je dobio unban ?! znaci sad ja trebam da odem i da celi dan otvaram tu temem i da molim nekoga da me unban.. malo pre sam ja rekao da svako ima svog admin prijatelja i zato ovde nema mira.. ne mozete vi kotorolisati spamere tako sto ih ban, eto ch1p on je ban pre 12h koliko vec i sad je vec uban.. nista imam novi kao i svi ovde koji imaju po 5 acc.. samo da kazem da nije posteno od vase strane sto to radite.. i nije ch1p jedini, sry ch1p ako nesto mislis o meni ja te kao primer..

Messi i ti si imao 24872948 acca svaki ti je banovan radi davanja sebi bodova...
A da jednostavno zatvorite temu i fino odrzavate to pravilo.
               entel^4k je napisao/la:
svaka cast zajko, gamers up upupup

ti si najgori
upravu si zajko...potpuno se slazem s tobom,kome se ne svidja ima gore u desnom cosku X...
ovo ste prije trebali reci ... tkao je ... a svi oni sto pishu one tem i to su debilcic ba od 0-7-9 godina ... smao se djeca onim mogu smarati ... jer je veoma " ZANIMLJIVO "

slazzem se sa zajkom u potpunosti
               dister je napisao/la:
pff, revolucija nije al sranje jeste ! vak ! ch1p je dobio unban ?! znaci sad ja trebam da odem i da celi dan otvaram tu temem i da molim nekoga da me unban.. malo pre sam ja rekao da svako ima svog admin prijatelja i zato ovde nema mira.. ne mozete vi kotorolisati spamere tako sto ih ban, eto ch1p on je ban pre 12h koliko vec i sad je vec uban.. nista imam novi kao i svi ovde koji imaju po 5 acc.. samo da kazem da nije posteno od vase strane sto to radite.. i nije ch1p jedini, sry ch1p ako nesto mislis o meni ja te kao primer..

Pazi brate, znam admine, znaju me, ali nit' sam ikad bio banovan nit' dobio samar.(ako ti to ista uopste i znaci, ti silni 'samari' i 'aplauzi'). Ne zato jer znam admine il' mi je neko raja, nego jer ne postam gluposti, nit' sam ikad postao. A tu sam duze od vas vecine, mada rijetko postam. Mucnite glavom i shvatite da vas bodovi nece uciniti ljepsim, uspjesnijim ni u kom pogledu, a pogotovo pametnijim. Zavrsite skolu pa cete se onda imati cime kurciti. Aj uzdravlje
Da nema ovih real GEJMERA,turnira,i drugih event-a ovaj sajt bi davno propao . . .
Pogledajte samo teme iz dana u dan . . .
Pogledajte clanove ovog foruma ,vecini njih je stalo koliko ce POSTOVA NABITI i BODOVA DOBITI
entel i kompanija,a zna se dobro ko su oni spamaju non stop,odgovaraju na svaku ****nu temu
Ovi skakavci,sakibi,pocelci itd pa to su clanovi ovog foruma kojima je dosadno pa se zabavljaju tako sto spamaju forum
Vidim zale se nesto na ovog admina alv..
Pa pogledajte sebe,vase teme,postove PA SE ONDA ZALITE

OCELI SE SVAKI JE***I DAN DIZATI TEME SERVER OVAJ
CW ONAJ,IGRA ONAJ,TEME KOJE NISU GAMERSKE TEME KOJE SU DEBILSKE
A KAKVE TEME TAKAV I FORUM
Ja mislim da su se neki "posteri" zarazili ovim gamersima kao ja cigarama.A ove bodove tek da ne spominjem.

Z*** cega je neaktivno 95% ozbiljnijih clanova e bas z*** ovoga sto se desava ovih dana i unazad pola godine.

GET A LIFE
mene samo zanima zasto vecina ljudi ovdje ne hvata vani trebe, guzi, zaebava se, druzi se s rajom, i najvaznije UCI (neka je to glupo i tesko i sve, ali zavrsite te skole, ucite, pa radite onda, napravite nesta od tog svoga zivota), zasto se samo zivciraju cs-om, wow-om i drugim igricama, i gamersima.

samo pamet u glavu. kanite se g.ba i racunala opcenito, na prvo mjesto raja, zajebancija, skola, cure a na zadnjem mjestu virtualni svijet..

toliko od mene
mozemo li doci pred skolu cisto radi druzenja ili isi nam dao svoj raspored iskljucivo radi tuce?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.