Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

CoD2 zaledi

212 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.03.2008. u 20:51

Mislim sve gore kaze u naslovu.
Cod2 jednostavno zaledi na map loadu.... i nece ni da makne dalje ....

Conf racunara AMD X2 Atholon 5000+
2 Gb rama @ 800 Mhz
Grafa nvdia 8600 GT 512 Mb

Put do rjesenja ili rjesenje se trazi. Hvala

EDIT : Da ne bi bilo reinstaliraj CoD2 ili nekih folova. Na 8 racunara istih sa tri razlicite instalacije CoD2 jedan te isti problem ... najnoviji driveri su tu
reinstaliraj COD

buraz nevidim razloga zasto to nebi uradio to ti je cas posla al kako hoces ako su ti tako brzi racunari....
haj ovako ako imas cd od windowsa uradi sljdece jedan fol da ne bi sistem restartovao uradis ovako kao sto sam ti na slici pokazao:

u run ti pise SFC /scannow
nemoj mjenjat ime na mjenjanju mape...bila tema na ga.com.ba...desava se s novijim serijama nvidija...
Ja mislim da ti je to do klime u NJEMACKOJ

Zadnji edit: 05.03.08 u 03:56:07

nije problem u tome... problem je u dvojezgranim procesorima... imao sam isti problem i samo sto je kod mene intelov E6750...

Slika se samo zaledi... ima fazon samo ne znam hocel dugo koristiti.... Probaj ctrl+alt+del i onda ako ti izbaci a u vecini slucajeva nece onda isljuci na task menageru...
Drugi nacin je da spustis sliku dok loada mapu na alt + tab i cekas dok na slusama ne cujes da je pocela igra...
Jos jedan nacin,,, instaliraj vistu jer na dvojezzgranim procesorima cod 2 bolje radi na visti nego na xp...

ja sam imao ove probleme i na kraju nisam se vise htio zezati.. instalirao cod 4 i pucaj,,, a i tebi preporucujem... neces imati nikakvih slicnih problema kao sa cod 2...
pozzzz
Da nije do racunara...

Instaliraj cod4 i rijesi se muka...
reinstaliraj cod2 i uradi jos koji Fol *skini si MAPE sa neta. AGAIN!!! *

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.