Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

D:/ PARTICIJA 100 pts

332 pregleda · 21 odgovor · otvorena 04.03.2008. u 19:42

Desilo se sljedece : Markiro sam bio my music , video and picture da ih stavim ispred foldera da budu prvi u d particiji .. medjutim slucajno sam ih ubacio i neki folder ... i sad kad hocu da ih cut ili da ih otvorim ne moze izbaci mi problem ... pise da mi je u folderu empty a na HDD zauzima mi mjesto a nemam nista ... sve sam izgubio zivo .. pomagajte ako ikako znate evo 100 bodova !

SLIKA:

ZNACI TO SE MENI JOS UVIJEK POJAVLJUJE A TO JE NEKI VIRUS (PRETPOSTAVLJAM), AKO NE NEMA TI DRUGE NEGO FORMAT DISK!
ma ako nemas vise nista u toj D particji srusis je i sve ti izbrise a to sto imas samo snimis hehe nisam vidio da je vec jedan napiso

Zadnji edit: 04.03.08 u 13:49:24

formatiras d particu i ides desni klik u njoj new/folder napises naziv music i isto ti je
POLAKO!!

Isao sam sistem restore nece. ... nije fazon format ... fazon je 40 giga muzike slika i videa mi ode ... sve mi ode .. ako odem format ... kontate znaci prenio u folder neki i ne mogu da ga cutujem niti otvorim ... HVALA !
ides desnim klikom na d pa onda na ovo format sto sam ti zabiljezio pa onda ides na start i to je to formatira ti se samo d bez ikakvog restartovanja sistema i problem rijesen evo slika:

AMA LJUDI NECU FORMAT ODE MI SVE ONDA SA D PARTICIJE ... MUZIKE sam imo 20 giga videa 20 slika 10 giga .... sve mi ode ako uradim format !!! negdje se izgubilo ne znam gdje
sow* je napisao/la:
ides desnim klikom na d pa onda na ovo format sto sam ti zabiljezio pa onda ides na start i to je to formatira ti se samo d bez ikakvog restartovanja sistema i problem rijesen evo slika:

procitaj sta je lik napisao da nije fazon formatirat jer ima 40 gb muzike i slika
1GB je napisao/la:
procitaj sta je lik napisao da nije fazon formatirat jer ima 40 gb muzike i slika

a vidim nisam lijepo napisao al ev napisao sam mu na pm par mogucnesti valja ce mu pomoci
mozes te foldere ikako prebacit na USB ili snimit na CD pa foramt ako nemogne vidis da ti je tu problem oko My Music pokusaj to rijesit ako onda nemoze prebaci samo to My pictures i sta jos ima pa poslije od nekog prebaci muzike tako ti je najbolje
BeatZ je napisao/la:
mozes te foldere ikako prebacit na USB ili snimit na CD pa foramt ako nemogne vidis da ti je tu problem oko My Music pokusaj to rijesit ako onda nemoze prebaci samo to My pictures i sta jos ima pa poslije od nekog prebaci muzike tako ti je najbolje

na usb mislim da ce bit tesko posto ima 40 gb , a na dvd jedino ako ima blu ray ali cisto sumljam
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=34361
Pogledaj temu,radi se o istoj stvari
znas sta ti moze bit, imas li administratora? ako imas probaj na njega i tu vidi, ili na neki drugi user!
1GB je napisao/la:
na usb mislim da ce bit tesko posto ima 40 gb , a na dvd jedino ako ima blu ray ali cisto sumljam

nek snimi nesto najvaznije al moze nek snimi pomalo pa prebaci kod nekog jarana al ja bi se uglavnom snaso....al vidis da mu je greskaa samo u My Music

Zadnji edit: 04.03.08 u 14:25:24

nemam za edita:

http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

i

http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_drive_association_fix.zip
Markiro sam bio my music , video and picture da ih stavim ispred foldera da budu prvi u d particiji .. medjutim slucajno sam ih ubacio i neki folder ..

dje si ih ubacio i neki folder?? daj fino napiši, ne razumijem te ništa, šta si radio pa ti se ovo desilo?
Probaj ih copy na C: ...

Ako to ne uspije idi na Tools / Folder options / View / Show hidden ... [ moguce je da je to ]
znaci markirao sam 3 foldera koja sam htio premjestiti da budu prvi ... medjutim kako sam premjestao slucajno sam ih ubacio u jedan folder .. koji je od update-a ostao i sad ... htio sam ih cut ne moze izbaci mi eror taj ... da ih otvroim opet isto... nesto sam cackao i dobio sam pola slika .. a pola slika iz foldera opet nece .. muzika i video i dalje nece ... radio sam nesto shadred i otvorilo mi je pola slika... a fola ne ... et
evolution!™ je napisao/la:
znaci markirao sam 3 foldera koja sam htio premjestiti da budu prvi ... medjutim kako sam premjestao slucajno sam ih ubacio u jedan folder .. koji je od update-a ostao i sad ... htio sam ih cut ne moze izbaci mi eror taj ... da ih otvroim opet isto... nesto sam cackao i dobio sam pola slika .. a pola slika iz foldera opet nece .. muzika i video i dalje nece ... radio sam nesto shadred i otvorilo mi je pola slika... a fola ne ... et

prema tome nemozes nista al jesili li probo prebacit na USBiliCD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.