Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Turnir Mostar - grupe i rezultati

6.284 pregleda · 194 odgovora · otvorena 01.03.2008. u 15:15

E ovako,na turnir je doslo 16 ekipa .
Izvucene su grupe :

Grupa A :

1.mimo
2.oldies
3.43 zla
4.wichers

Grupa B :

1.pag
2.jablanica
3.alpha
4.catrnja

Grupa C :

1.eu4ia
2.pm
3.2mg
4.ciftov neki mix

Grupa D :

1.lan wars
2.trk
3.gimis
4.tks

Rezultati :

Grupa A :

oldies - 43 zla (de_dust2) 16 : 2
43 zla - mimo (de_inferno) 17 : 19
43 zla - wichers (de_nuke) 10 : 16
mimo - wichers (de_dust2) 9 : 16
oldies - wichers ( de_inferno) 10 : 16
oldies - mimo (de_nuke) 16 : 10

iz grupe A prosli

1.wichers
2.oldies

kako budu mecevi zavrsavali stavljat ce se rezultati....... mladen aka st0k3 je opet pjannn i bolestan i ispricava se svojim fanovima radi lose igre i rezultata.
oldies se vratio radi napada mostaraca na njih,kako jadno

cc kad smo mi vama to priredili ccc
nFk`crYbabY je napisao/la:
oldies se vratio radi napada mostaraca na njih,kako jadno :\'(

cc kad smo mi vama to priredili :\'( :\'( ccc

da..

Tuzno ..:S

Waskee je napisao/la:
da..

Tuzno ..:S

a odakle si ti?
a odakle si ti?

Mostar...

ali neki iz oldiesa su bili u miMo..
Waskee je napisao/la:
Mostar...

ali neki iz oldiesa su bili u miMo..

kako su oni jadni cc...
koliko su puta vama sarajlije spasile belaja i vi njima vako vracate?ccc jel vas stid , kako zalosno
zalosno majke mi moje ako je istina ono sa oldiesima likovi drama nikom nista ne govore samo rade svoj poso stvarno je***a.To mora da su uradili neki HAJVANI koji nemaju pojma o csu nego samo culi da su iz sarajeva i da su MUSLIMANI (izvinte ako nekog vrijedjam) stavrno bezobrazluk !
kako su oni jadni cc...
koliko su puta vama sarajlije spasile belaja i vi njima vako vracate?ccc jel vas stid , kako zalosno :\'(

omg
Mi i ubili ??
E zato kad Mostarci dodju kod nas , priredit cemo i mi vama kao sto ste i vi nama ... do iduceg vidjenja !

priyatno

hwala
Žela:) je napisao/la:
zalosno majke mi moje ako je istina ono sa oldiesima likovi drama nikom nista ne govore samo rade svoj poso stvarno je***a.To mora da su uradili neki HAJVANI koji nemaju pojma o csu nego samo culi da su iz sarajeva i da su MUSLIMANI (izvinte ako nekog vrijedjam) stavrno bezobrazluk !

al koji jadovi ba , kolko puta su sarajljie njih spasile...perke je uvidio sam,i to ne sam on...na ilidzi sjecete se?

jel vas stid?kakav nacionalizam...cccc
al koji jadovi ba , kolko puta su sarajljie njih spasile...perke je uvidio sam,i to ne sam on...na ilidzi sjecete se?

jel vas stid?kakav nacionalizam...cccc

a to za sarajevo ti vjerujem jer kad su got dosli koga sam got pito kako je bilo on kaze drama majke mi moja raja za 10 treba ti marka dadne ti 5 svuda te vodi kaze neda nikom da te ispod oka pogleda , a ovi ovdje MUTAVCI neznaju nista drugo nego samo trazit muslimane i tako dalje a nemaju muda otic na tur nedje dalje glupani !
a to za sarajevo ti vjerujem jer kad su got dosli koga sam got pito kako je bilo on kaze drama majke mi moja raja za 10 treba ti marka dadne ti 5 svuda te vodi kaze neda nikom da te ispod oka pogleda , a ovi ovdje MUTAVCI neznaju nista drugo nego samo trazit muslimane i tako dalje a nemaju muda otic na tur nedje dalje glupani !

a oni ovo ne kontaju....
dodje perke , psovo nekom ovo ono,spasi ga bok1
dodje fantom psovo milijardi likova spasi ga neko
dodje mili psovo ovim spasi ga bok1
....

i jos njih...i onda njih napadnu?
jel ih STID? cccccccccc
Dosli momci fino da igraju i moraju neki debili nesto srati :S
Kad su toliki mangupi sto nedodju u SA pa nesto seru a ne ovako sacekat momke i napast ih ni krive ni duzne,BRUKA!!!

Zadnji edit: 01.03.08 u 14:48:20

vidjet cemo se na iducem turniru !

zapamti sto sam ti reko
BushID0.BA je napisao/la:
Dosli momci fino da igraju i moraju neki debili nesto srati :S
Kad su toliki mangupi sto nedodju u SA pa nesto seru a ne ovako sacekat momke i napast ih ni krive ni duzne,BRUKA!!!

Ma to su obicni glupani dobro si reko neka dodju u SA i tako govore
Zasto napadas "MOSTARCE"
Pa nismo mi krivi sto su ustase ustase i sto se nikad nece promjeniti,waske je musliman igra iz miMo klana on nije mislio nikom nista lose
a odakle si ti?

Bola jesi normalan ti .. nije bilo problema na turniru bola perke je dobro organizovao nego kad sam se ja vracao sa oldies sacekali nas neki likovi negdje..(pojma neam gdje) uglavnom nije na turniru bilo .. Vozio se ja sa oldies u kombiju , brate sjebo sam se i ja ko sto su se i oni sjebali krivo mi radi momaka prosli grupe i moraju se kuci vratit radi nekih hajvana.. Trebali mi(mimo mix) igrat u miMo igraoni mech vs oldiesa .. citavu noch mislili igrat.. Brate moj mi smo ih fino ugostili momci su raja drama. Ja se vozim u kombiju sa njima pricamo normalla kad kamenja lete lijepo sam se prepao Krivo mi radi momaka al svaka cast dokazali ste se prosli ste grupe i daleko bi dogurali oldies 3
Kao prvo zelio bi poz sve gamere i ovo je bio nas prvi turnir i zadovoljan sam kako samo odigrali.

Prvi mech smo igrali vs 43zla i dobili smo dobar mech al bolje je mogo proc et malo smo se namucili.

btw. miMo - .C igro bez zvuka
btw. mi svi igrali na 30 fps malo su kompjuteri bili losi

drugi mech vs wichers dd2 moja najmrza mapa SMOKE 20 fps :S bezze smo izgubili mech :S

treci mech :S oldies uigrani momci DA NISMO BILI MIX Dobili bi

Nezalim se gledo sam samo standardne igrace iz miMo Klana koji su odusevili igrom baram mene.

miMo je bio mix samo da znate a sastav je izgledo vako.

miMo - FataL
miMo - na!L koji nije igro zadnji mech :s LOL!
miMo - .C
miMo - h1p
miMo - pelE

vidimo se iduci put kad mimi bude FULL kladim se sa svakim ko je bio i sak ce potvrdit moje rijeci da je miMo igro FULL prosetali bi se Kroz tur. al et otiso je tenk trazimo 1 igraca a sa cickom cemo jos popricat.

et pozz od miMo Klana
Ovako ljudi su posli da peleta to jest u mimo igraonu , da igramo jer je bilo dosta vremena do cetvrtfinala ...valjda vidli debili da ulaze u kombi i kamenicama gadzali , nije to niko uradio namjerno nego su to neke budale , na tur je sve odlicno atmfosfera drama :=) gl svima , mi ispali odma tuga ali fino je bilo jbg prvi tur ... jos smo u mixu bili
h1p je napisao/la:
Ovako ljudi su posli da peleta to jest u mimo igraonu , da igramo jer je bilo dosta vremena do cetvrtfinala ...valjda vidli debili da ulaze u kombi i kamenicama gadzali , nije to niko uradio namjerno nego su to neke budale , na tur je sve odlicno atmfosfera drama :=) gl svima , mi ispali odma tuga ali fino je bilo jbg prvi tur ... jos smo u mixu bili

mixxali BN nail najjaci ^^ nail <3 hehe

ma sve u svemu nije nam losha ekipa bila al jbg prvi put zajedno eto na tur ne znamo ni taktike ni nista ucinak je bio odlican za prvi mech koji igramo zajedno ma 4fun otishli smo da se upoznamo malo sa rajom

Zadnji edit: 01.03.08 u 14:59:23

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.