Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problems @ software #2

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.02.2008. u 16:38

1. Kada god otvaram msn izbaci mi slijedeci problem:

Reinstall sam radio ne pomaze, ako neko zna tacno kako prego reg. da napravim nek napise.

2.

Slika govori 1000 rijeci

3. Preporucite neki dobar program koji brise fajlove koji se ne mogu obrisati ( kill it probao, ne moze ). U safe mode ne mogu uci, jer imam bezicnu tastaturu pa kada mi dodje mode menu ( onaj gdje biram nacin startovanja windowsa) ne radi mi tastatura

4. Brushevi za PS ( link za download ) moze i torrent sa malo vise seedera, ali da je u jednom "paketu" a ne da skidam u vise dijelova ( partova ).

5. Nikako ne moze da mi zapamti password na mozzili, cak ni username, jer sam jednom slucajno obrisao sve pw-ove i sada vise ne moze. Ako neko zna rjesenje neka napise

Ako se jos necega sjetim, dodat cu....

Unaprijed Hvala !!!
torQ7u je napisao/la:
TuneUp Utilities 2008 sve zivo radi !

Lagan za koristit i veoma pomocan !

http://rapidshare.com/files/95129626/Tuu2008.zip

Imam, ali problem sa registyom vec treba znati koji dio registrya mjenjati. Ako si mislio na registry probleme, objasni ( ako znas, ali sumnjam) koji dio trebam da mjenjam.

@ torq7u taj 1 click maintence cesto radim, bas sam eto jucer radio ali se nista ne promjeni. A registry cu veceras pregledati, mada to radim sa drugim programom koji nista ne promjeni :S

Zadnji edit: 27.02.08 u 10:56:32

Fr0sT je napisao/la:
Imam, ali problem sa registyom vec treba znati koji dio registrya mjenjati. Ako si mislio na registry probleme, objasni ( ako znas, ali sumnjam) koji dio trebam da mjenjam.

Nemoras nikakav registry mjenjat, kada install TuneUp, samo pokreni TuneUp 1-Click Maintenance on ce sam pregledat registry vidit problem i popravit ga ili TuneUp Registry Defrag takodje program koji dodje uz TuneUp !
sm0k! je napisao/la:
Što se tiče ovih konekcija,
ubaciš CD sa kojih si instalirao konekciju i remove drivers od te konekcije

Što se tiče MSN-a moraš reinstalirati Discovery, potrebno 2-3 minute a negubis nista, samo ce ti se popraviti problem
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=28030&forum=26

1. Hamachi lan interface sam skinuo sa neta, izbrisao a ova "konekcija" i dalje stoji i u network connections ( manje iritanto) i u system trayu ( iritantno).

2. Bluetooth Pan network vjerovatno znas za sta sluzi, i ukljuci se samo kada je u usb- port ukljucen bluetooth adapter. Ali mozel se samo ukloniti iz system traya ( preko reg.)

3. A sto se tice MSN-a, problem se javio nakon brisanja Discovery-a, a sad da ga instaliram nesto bas mi se ne da, jer svaki put kada pokrenem MSN pokrenuo bi se i discovery, a posto sam malo cackao po njemu ne bih vidio niti discovery, niti njegove efekte a to mi se bas nesto ne da. Dakle ako neko zna kako moze preko reg-a neka napise....

@ -score. ako sve instaliram opet, opet ce sve isto biti

Ma mora se malo i saliti, a i spamati zar ne ?

Zadnji edit: 27.02.08 u 10:58:17

Formatiraj komp i instal sve opet

Post dobio šamar od banks

`score. je napisao/la:
Formatiraj komp i instal sve opet

u pravu je score .. treba ti 1h za format i svee bolje to nego da rijesavas jedan problem po jedann ..a vidim naviru ne znas ni ti odakle (probaj samo format ako ti je podijeljeno c , d samo gdje ti je windows ako na drugom localu imas vazne podatke
Znas sta ti ja predlazem obori sistem tako je i meni i opet ga digni i onda ce ti moci
boUnCe1 je napisao/la:
Znas sta ti ja predlazem obori sistem tako je i meni i opet ga digni i onda ce ti moci

OJ JA HTJEO CITIRATI A NJEMU DAO POENE. Oj kiksa....

Taman da ti napisem : sta si napisao da ce mi moci, kad mi sve moze ....

Al eto hajd, zahvalise za poene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.