Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Java igre za mobitele

1.611 pregleda · 23 odgovora · otvorena 25.02.2008. u 11:07

Posto je ovo site posvecen Gamingu odlucio sam da napravim temu na kojoj cu postati iJava igre za mobilne telefone. JAvite mi na PM igru koja vam treba i ja cu je uloadovati na rapidshare i dati vam link ovdje.

Prva igra koju cu uploadovati je Counter Strike mini za mobitel D:

Link:

http://rapidshare.com/files/94749507/Counter_Strike_3D.zip.html

Radi na vecini telefona, testirana na: K750, K310, K510, W810 i W200

GL i HF

PS: Akovam treba ova igra za drugi telefon samo javite na PM.... D:
I ja skidam CS, mobitel isto K750.

EDIT: skinuo sam igricu, instaliro i sad mi trazi email i serial number.. email sam fino napiso,a koji je sn?

Zadnji edit: 25.02.08 u 05:19:39

hocel ikad iko nac rjesenje za samsung telefone...ja evo sad da prebacim tamo u other files i odem ja na mob i naravno udjem i neprepoznaje....a znam da to imaju svi problem....znal ko sta da se radi?
kako cu "instalirati" ovaj CS (dali radi za W880i).
mozel kakvih molim te igrica za W880i
foRt1kS(MK) je napisao/la:
hocel ikad iko nac rjesenje za samsung telefone...ja evo sad da prebacim tamo u other files i odem ja na mob i naravno udjem i neprepoznaje....a znam da to imaju svi problem....znal ko sta da se radi?

skidas sa tel
stranica
je
wap.waptrick.com
ja sam skinuo za svoj bivsi d900
               EleveN je napisao/la:
I ja skidam CS, mobitel isto K750.

EDIT: skinuo sam igricu, instaliro i sad mi trazi email i serial number.. email sam fino napiso,a koji je sn?

to ukucaj i radice ti

E-mail: [email uklonjen]
Seriennummer:12889045
ma pusti to sto vam on mora skidati igrice evo vam stranica sa milionima stvari za mob a o igricama da ne pricam sve free www.mobile9.com!!!! pozzz
               foRt1kS(MK) je napisao/la:

kume evo ti stranica www.mobile9.com samo izaberes model telefoan i on ti izbaci sve igrice,teme,slike,video muziku sve bas sve zz
rijesenje za ove samsung telefone!!!!
na stranici ovoj sto sam napisao imas da izaberes model svog moba i on ti automatski izbacuje sve software,igrice i programe koje ti mob podrzava!!!!!probaj pa vidi!!!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.