Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Nestaje prostor sa harda!

305 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.02.2008. u 18:44

Ja se izvinjavam sto otvaram novu temu,ali imam jedan jako veliki problem!Kada sam se sa Linuxa vracao na Windows XP,napravio sam c particiju na kojoj ce biti Windows od 5.85 gb gde se sam se zeznuo,jer je to veoma mali prostotr!Sada mi se desava da na jednom nestaje prostor sa te particije ,pa se vraca,pa opet nestaje...Trenutno imam samo 8 kb slobodne memorije.Druga particija D je 68.6 gigabajta,i sve sto skinem ide na nju.I kada nesto skinem i hocu da instaliram,pise mi ova poruka:

Unable to create a temporary file.Setup aborted.

ERROR 112:There is not enough space on disk.

Sta da radiM?
Pa pobrisi nepotrebno s te druge particije, jedva sam te razumio sta zhelish reci

Post dobio šamar od banks

formatiraj sistem ili ti je to neki virus .

ili kao sto ovaj gore kaze obrisi nepotrebno na hard disxu

Zadnji edit: 23.02.08 u 12:47:32

Ako imaš Hirens Boot CD, bootaj ga i lagano...

Moja preporuka : skroz obriši obje particije, sve ponovo instaliraj
FataL je napisao/la:
Ako imaš Hirens Boot CD, bootaj ga i lagano...

Moja preporuka : skroz obriši obje particije, sve ponovo instaliraj

Pa i jest najbolje, jbg sto jest jest, najgore rjesenje ali najprepreporucljivije

Oboris sistem.Pri obaranju dormatiraj C: i D: Parcijalu i napravi da obje parcijale imaju isti broj memore giga manje vise ^^.

GL

pokusaj izbrisati sve sa harda i onda obrisi obje i ponovo instaliraj

" Unable to create a temporary file.Setup aborted.

ERROR 112:There is not enough space on disk. "

pa ono odse instatal i uzes drugu particiju (preko browse)

a za taj problem ima sigurno neka caka.. najlakse je Format uraditi, ali to je i najgore :S:S

ono sto ti mozes. vidi otvori pc mozda se nes zajeb,, ili ako ne to uzmi od nekog cd XP i nek ti ga insatlira onakj ko zna

i ja sam imao slican problem ali ne kao ti, moj je ibo nije htio pri formatiranju praviti particiju jednostavno me izbacivo..

mozda se nes zajebalo,, virusi i tako to

pokusaj se raspitati u servisima i tako ..... ako ne Foramt(sprzis sto ti treba i u servis)

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.