Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WINDOWS XP GAMER

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.04.2008. u 11:30

Nedavno je ovaj lik stavio temu za download ovoga
xp gamer evo link http://gamers.ba/procitaj.php?id=37032&forum=7

sada ja sam sve te djelove skinuo i podjem extraktati 1 dio u jednu mapu , problem je sto svi ostali djelovi imaju sve iste filove tako kada extractam 2 dio pita me dali cu zamjeniti ??
kako da instal buraz mi kaze da nije dobro napravljeno tj. on zna kada se u djelovima skida i extracta i kaze a kada extractam 1 dio na kraju extractiranja prvoga djela trazi odma da nastavi extractati 2dio...

kako da instal molim pomozite nije da sam uzalud valjda skidao 400 mb :S
taj sto si slikino sitem uopste neradi nemoeraas se truditi

nemoze da pokrene sistem dizanje sistema

pokrene ga i izbaci reoor

trebas dodati neke stvari sa obicnog xp da bi radio

Meni radi..ne znam u cemu je pr0blem...mozda to ovisi koje sad windowse imash...ne znam
PhtN je napisao/la:
Meni radi..ne znam u cemu je pr0blem...mozda to ovisi koje sad windowse imash...ne znam

pa objasni kako si instalirao
mozel neko reci...

sta vise nemas u odnosu na xp profesional... mogul radit sve isto sto sam radio i na pro. verziji... znam da je brzi da uzima manje procesa.. al me zanima.. posto moram radit u power pointui kucat... i ta sranja
hehe, upravo ja koristim taj XP.

ja kad sam ga skinuo nije imao ikonu za setup ni nista samo nekolika foldera i sto kaze onaj gore nije mogao ta buta XP

Uz mnogo dana provedenih i mnogo unistenih CD-ova uspio sam ga napraviti da buta.

a to sto kazes za extractovanje kada stavis sve spakovane djelove u 1 folder i kada krenes prvi dio da raspakujes on ih automatski raspakuje u jednoj turi i ne pita te za ostale djelove... ali ako stavis svaki dio na posebno mjesto, recimo posebno u svaki poseban folder onda kada dodze do drugog djela trazit ce ti da ga navedes do njega, pa tako i 3 i 4 dio

ali reci cu ti da ima manu a to je da nemozes staviti na BS ili HR jezik neg samo je na EN jeziku

I vecina raje vjerujem da je skinula nekoliko XP-ova i nisu im bili bootabilni tj nisu mogli da se pokrecu na pocetku iz dosa kad se instalira novi sistem... pisao sam u wordu kompletno uputstvo kako da napravite taj butabilan CD ali necu da ga postavim na ovu stranicu iz razloga sto sam toliko puta pomogao nekome ovdje i nemogu da zaradim ****ni 20 bodova da mogu edit svoj post FUJ,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.