Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NEPRAVILNO - PRAVILNO Admin - gamers.ba

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 23.02.2008. u 00:06

Ovo je definitivno zadnja upozorenje na ponasanje, nacine i nastupe korisnika na stranici. Znate dobro da se trudimo da svima bude prijatno na sajtu, ali kako vidimo ne mozete ili necete da se naucite.

Zato, od veceras pocinje admin hell work BANUJEMO :

- Banovan ce biti ko bude glumio administratora.

- Banovan ce biti ko nepravilno posta komentar na sliku sedmice.

- Banovan ce biti ko bude jurio bodove.

- Banovan ce biti ko nepravilno bude postavio temu. Naslov i sadrzaj.

- Banovan ce biti ko napise komentar "slazem se".

- Osamaren ce biti svaki komentar na nepotrebnim temama. Ban dolazi u razmatranje.

- Banovan ce biti ko vise puta napise komentare. Fino Zest Mocno Nabrijano Dobro.

- Banovan ce biti ko pljuje i psuje bilo gdje.

- Banovan ce biti ko KO NE BUDE POSTOVAO AKTUELNA PRAVILA FORUMA.

Hajde da kad se vec trudite da sve bude na nivou potrudite se da vas pravopis bude na nivou. (Koji je admin vec pisao...)

Posto pola nece skontati radi se o "mass message" poruci koju admin posalje svim korisnicima. Na ovoj temi je napisana ispravljena verzija.

Bas smo o ovome pricali danas u tramvaju dino :$

btw pomirio sam se sa djevojcicom (K)
`score. je napisao/la:
Bas smo o ovome pricali danas u tramvaju dino :$

btw pomirio sam se sa djevojcicom (K)

Hah jutros ga pitam jel to mala ostavila kaze nije joj joj lazove jedan hahahhahaha
I_Am_Legend je napisao/la:
Hah jutros ga pitam jel to mala ostavila kaze nije joj joj lazove jedan hahahhahaha

I nije

neg se posvadjali u skoli danas pa se pomirili kad sam je otpratio ciku :$
Citiram: - Banovan ce biti ko bude glumio administratora.

Jesi ti administrator Nisi, pa sta onda glumis.
`score. je napisao/la:
I nije

neg se posvadjali u skoli danas pa se pomirili kad sam je otpratio ciku :$

ljubawnik
****************************CENZURA****************************

Dozvoljeno je davanje ideja, kritika i pohvala.
-toXic.- je napisao/la:
Citiram: - Banovan ce biti ko bude glumio administratora.

Jesi ti administrator Nisi, pa sta onda glumis.

a do neki dan dok je šulc bio admin si pisao sve najbolje o njemu ovo ono

sada kada nije (a podsjecam te da je on sam zelio da mu uzmu admina) pokazujes svoje pravo lice

šulca iako ne znam postujem ga radi njegovog truda oko g.ba i izuzetno ga cijenim

sh0ck! je napisao/la:
ljubawnik

Normala :$

Dino (K) jos jednom
sL`FIFFI je napisao/la:
a do neki dan dok je šulc bio admin si pisao sve najbolje o njemu ovo ono

sada kada nije (a podsjecam te da je on sam zelio da mu uzmu admina) pokazujes svoje pravo lice

šulca iako ne znam postujem ga radi njegovog truda oko g.ba i izuzetno ga cijenim

Haj molim te nadji mi post gdje sam napiso sve naj o šulzu Ako si to vec napiso nije ti problem odma odgovorit gdje sam napiso..

Nista ja ne pokazujem ovim, nego mu samo pokusavam reci da i sam krsi pravila, jer je cak i ispravio ona pravila, da bi ih na kraju prekrsio. aj CUS.

Zadnji edit: 22.02.08 u 18:44:15

-toXic.- je napisao/la:
Haj molim te nadji mi post gdje sam napiso sve naj o šulzu Ako si to vec napiso nije ti problem odma odgovorit gdje sam napiso..

Nemoj da ja moram banovati (neglumim admina ja sam admin) nemojte mi dirati Dinu da nebi silovo nekoga

" slazem se"
Samo zb0g owih stvari treba banowat 80 % ov0ga foruma .. d0k je bio admin pushili ste mu qrac .. sad glumite neke opake leekowe .. jel se chitate NE ?

Neide mi u glawu kako su neki chlanowi owog portala HENDIkepirani .. to ye mozda do uticaja foruma ili njihovog .. cyber zhiv0ta ?

Dinchek oko .. iskuliraj nebuloZe i libo te raCku ,)

A dechachi sho pishete gluposti y0sh yedn0m se prok0ntajte ...

Ae zdrao , s ljubavlju..

Post dobio aplauz od banks

bok1 je napisao/la:
Samo zb0g owih stvari treba banowat 80 % ov0ga foruma .. d0k je bio admin pushili ste mu qrac .. sad glumite neke opake leekowe .. jel se chitate NE ?

Neide mi u glawu kako su neki chlanowi owog portala HENDIkepirani .. to ye mozda do uticaja foruma ili njihovog .. cyber zhiv0ta ?

Ae zdrao , s ljubavlju..

I tebe Armine imenjace volim

bok1 je napisao/la:

Ae zdrao , s ljubavlju..

ajde boki ne seri..... eto ti si mnogo stariji od mene mozda jesam mladji,ali braate nije sve ni u godinama,zivot je pred tobom nauchit ces i nema ja nista protiv Dine,al kazem ova pravial su vise nego stroga..al sat je tu je

Zadnji edit: 22.02.08 u 18:58:24

Post dobio šamar od banks

OMSK.mayer. je napisao/la:
ajde Boki stvarno ne seri... i sta ti furas tim "pravopisom"

NE cititaj me ... mlad si .. sk0ntaches ...

Ae ^_o

Zdrao..
sh0ck! je napisao/la:
ljubawnik

baron

buraz nisam admin nit cu bit .. znam to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.