Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Maloljetnicima kucha after 23h vol.2

1.089 pregleda · 34 odgovora · otvorena 22.02.2008. u 23:56

Drago mi je sto nasha wlada napokon nesto radi?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
E owako.. znaci bila je tema neki dan raydeN postawio u wezi owog zakona..
http://gamers.ba/procitaj.php?id=34237&forum=10

e weceras je u mom mjestu oko 22.30 sati izwrsena racija u par objekata gdje se okupljaju mladi (kafici, i diskAci) .. i izmedju ostalog njih 90% je uhwaceno i zapisano i najwjerowatnije da ce swi dobiti kazne... kazne ce waljda biti 300 KM.. tako sam cuo od odredjenih osoba iz mupa

a od druge osobe sam dobio dojawu da je uspio pobjeci i da je izbjegao smrtnu kaznu (stari bi ga banowo od kuce) jer je pobjegao na wrijeme..

dok se to swe odwijalo.. ja sam sjedio kuci zza compom i pio sokic.. jer me uzasno bole ledja .. hwala bogu sacuwao sam tri stoje.. mogu odma nowu graficku uzet

eto pa mi napisite washe misljenje .. jel wam se swidja sto nasha wlada izgleda nesto napokon pocinje da radi kako treba i da postuje barem 1 zakon .. et poz i pazite do kad ostajete wani
sh0ck! je napisao/la:
Ne znam , meni licho smeta...
Imam 16 godina , i vech 2 godine se ne vracham kuche prije 00:00 , a do sada nisam imao nikakvih vecih belaja...
Tako da mi je to bezze skroz...
Mislim , navikao sam sa starijom rajom "sjediti" , a sad ako se to i u TK uvede ubit cu se
Sta cu doma u 23:00 ?

EDIT : Uvedeno i u TK , znaci , sljedecu subotu izlazim sa 400KM u dzepu...

neces ti nikako ni izaci a kamoli sa 400 km u dzepu

Post dobio šamar od banks

pravo da vam kazhem moje mishljenje je i da i ne .
Da zato shto napokon ova nasha jadna vlada neshto poduzima protiv kriminala itd.

Ne zato shto sam maloljetan,i zato shto je ogranichenje do 11h premalo :S
scarface je napisao/la:
koji ti je, sta pises uvjek "W"? Jes normalan, to neka furka or what?

Vjerovatno posljedica homoseksualizma
Ili lavove debilne furke

Zadnji edit: 22.02.08 u 18:20:28

jednim dijelom podrzavam jednim ne

podrzavam to da ne bi smjeli maloljetnici biti u kaficima poslije 23:00 h (ja sam maloljetan i ranije sam izlazio do 00:00h - 01:00h) ali sad bgmi necu valja izvalit 3 joje

a ne podrzavam to npr. kao sto je roske rekao da ljeti ne smijes biti na haustoru ili ispred zgrade :S to mi je malo glupo

Zadnji edit: 22.02.08 u 18:25:05

neka napokon nesto dobro..kad vidim onu djecu po diskacima ili kaficima kako se ofiraju...i nesto ko oni frajercici..zato sad fino kuci i spavanje

sad ce bit da maloljetne osobe ne mogu KUPOVAT ALKOHOLNA PICA,trazit ce se licna karta..zato ako ocete da lochete LICNU UZ SEBE

Zadnji edit: 22.02.08 u 18:36:27

Nije mi bas drago... ali et'

TREBA OVAKO , mada sam i ja maloljetan ..... Al' sta me boli briga strpit cu se jos mjesec ipo ... 18 aBd i onda sam svoj ! ... stavio sam NE jer kako ja znam samo grad Sarajevo je uvelo policajski sat za maloljetne! Ispravite me ako grijesim ! ....
Ja sam ZA!Kad vidim 15-16 god u klubu poslje 12,rokno bi se...al opet im je bolje da traze zlocince nego djecu da fataju.
ma et' .. i jes mi drago i nije mi drago

nema vishe maloljetnica za safatat a i moja shampionka maloljetna
jao veceras sam doso kuci u 23:15 sto dokazuje da to nije toliko ostro, vec jedna obicna reakcija parlamenta na ova djela koja su pocinili maloljetnici,

mislim da ovaj zakon ne treba toliko ozbiljno shvatati
               Dino je napisao/la:
Vjerovatno posljedica homoseksualizma
Ili lavove debilne furke :\'(

ko Was ****

Pa joj ba malo glup zakon jer ce ga sad izinata krsiti ili ce napra"w"iti protest i ode sve u prkno
po meni ovo nije trebalo nije sto sam maloljetan nego neznam.....

svi ce postovat zakon 1 mjesec a onda ponovo po starom....ma neznam postovat ce svi....samo je ovo beze....

a sa druge strane je i ovo dobro....da se sprijece razna ubistva itd...

Edit:ja licno neznam stacu sad...sutra lijepa subota tj sad INN,Boemi valjda me nece uhvatit....nadam se
a pogotovo ljeti...ma neznam

cuo sam isto da ce ovaj zakon vazit 5 mjeseci tj do jula....to sam cuo eh sad jel istina neznam

Zadnji edit: 22.02.08 u 19:37:21

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.