Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Gamers.ba: Head pictures i nova ideja (by toXic)

748 pregleda · 38 odgovora · otvorena 22.02.2008. u 22:23

Kako vam se svidja moja ideja i radovi ?

Odlicni radovi i ideja 0 · 0%
Bezveze ideja, odlicni radovi 0 · 0%
Odlicna ideja, bezveze radovi 0 · 0%
Bzeveze ideja i radovi 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Evo citam teme i vidim da se dosta clanova odlucilo da nesto napravi, dadne neku ideju za poboljsanje ovog foruma.

Evo i ja sam odlucio da napravim nesto

Kao prvo: nekoliko novih Head pictures-a.

1.

2.

3.

A sada ide jedna ideja za novi skin (tamni-zeleni):

Moja je ideja da taj skin izgleda ovako:

Naravno u ovm skinu ima izmjena. Prva izmjena i najvaznija je dio za pravila foruma. Ostale izmjene ce te lahko uociti.
i poboljsanje
Znas li smanjiti opacity
smanji opacity kod kvadrata gdje pise gamers
_____

btw:

Sta si ti uradio kod skina?

samo umjesto deault stavio zeleni background za naslov oblasti ?

i jos nesto ...

Zasto bi bila head picture slika MANITS podloge, tad bi gamers reklamirao razer opremu bez naplacivanja...

Ispravite me ako grijesim

Zadnji edit: 22.02.08 u 16:29:27

1 i 3 dobre a nebi razer jer nije sponzor ga.ba
bravo majsore ^^ samo tako nastavi^^ od mene 10000+
Furaaaaaač!

'si to vidio da je bilo glasanje u vezi sm0k!-ja.. pa se prepo da tebe ne zaborave?

Head pictures - jednostavno sux, jedino bi ova zadnja mogla proci..

Skin (ili ti ta tvoja, hajmo reci "ideja") - sux. Sta si ti od svega ovoga uradio? Prefarbao ovo iza replays/vijesti/etc u zeleno i stavio gore svoju sliku?

Daj ba spusti se na zemlju..

Ne mogu dobiti samar ili bilo sta vezano za to jer lik je pitao za nase misljenje o svemu ovome.
Ja odgovorio.

Molim lijepo.
               `score. je napisao/la:
Zasto bi bila head picture slika MANITS podloge, tad bi gamers reklamirao razer opremu bez naplacivanja...

Ispravite me ako grijesim

Pa ako je tako jarane onda bi i za wow,CS (ili bilo sta) bila neka vrsta reklame
-toXic.- je napisao/la:
Pa ako je tako jarane onda bi i za wow,CS (ili bilo sta) bila neka vrsta reklame

Grijesis...

Jer cs je igra, i ovo je forum za cs i wow itd itd a ne za PODLOGE

kontas
vidi bilo bi dobro da je barem neko od ovih sponzor gamersu! posto nije djabe ti! uzmimo primjer razer
slazem se sa `score sto se tice razera
medjutim ideja je dobra, ali ne bi bilo lose da se mozda stavi 2-3 razlicite boje na biranje
recimo zelena, crvena, plava ili nebitno....neka druga

imas dobru ideju samo to malo bolje odradi
onaj zeleni nije orginalan ! za mene je bolje da stavite smao drugu sliku na ovaj isti forum ! bolje napraviti novi skin skroz drugacijim, za raziliku od tvog zelenog gde je 99% isto.. treba skin na novi fazon..
sve ti je sminka sem prve i 3 slike bar meni...
- ma sve je to krasno, bajno, divno .. ma divota ..

- kako bi te razer odro da stavis njegov logo na site

- a tamnozeleni skin ja mislim da bi ado,abasi i ovi nasi FA freakovi uradili bolje u paintu sa slomljenom desnom rukom i suzbijenim kaziprstom ..

- iskreno smarate sa ovim vasim prijedlozima, sugestijama, nadjenim bugovima .. polako ne trecite pred rudu .. doce poboljsanja samo treba vremena ..

Loading . . .
sto mora razer sto ne moze logitech

kul szto si sew potrudio nesto auradtiti ali nije nesto super jos raditi rmoras..

ajd lakzu noc, petkoms e tesko kuca
ideja odlicna radovi stvarno bezveze....

Ne znam puno o photo shopu.Ali ne razumijem sta vi radite kod ovih slika,samo ih mixate i beze par dodataka.Ne razumijem kako mozete reci da su to vase slike.Mislim da je vasa slika kada je nacrtate od pocetka,od same tacke.
Ajde bre ljudi, sta vam je Vidite da je covjek pokusao da nesto napravi/uradi za ovaj maltene propali forum. Dajte covjeku podrsku, sigurno mu je ovo prvi put da ovako nesto radi. Pa boze moj, drugi put ce biti bolje, treci jos bolje. Odlicni su ti care radovi, samo se kod skina potrudi da malo promjenis neke stvari, originalnost je najvaznija ! Haj da***da nam ti uradio sljedeci put jos bolje !
Odlična ideja bezveze radovi !

Naime Sm0k! je baš postao odlične Head Pictures,jedna od tih bi fakat trebala promjenit ovu sadašnju

A što se tiče tvog skina jednostavno je bezze.Pogotovo Razer Logo,da te Allah dragi sačuva...Kršenje autorskih prava.

Tebi respect što se trudiš al' biće bolje

Jednino hoćemo da nam se omogući plavi skin koji dugo čekamo
Belma:) je napisao/la:
sto mora razer sto ne moze logitech

kul szto si sew potrudio nesto auradtiti ali nije nesto super jos raditi rmoras..

ajd lakzu noc, petkoms e tesko kuca

stho vlazhes da she tesko tkuca
Necemo taj plavi skin ni docekat, niko nikad od admina nema vremena, bU-a nikad na sajtu. Pa ko ce napravit skin

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.