Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Brcko

3.099 pregleda · 40 odgovora · otvorena 18.02.2008. u 14:56

Kao sto je i bilo najavljeno turnir ce se odrzati 23.02.2008 godine
Uplata po ekipi je 75km , sto se tice isplate vidicu da li sve ide u prvo mjesto ili ce biti i na drugo i trece , uglavnom sve sto bude uplaceno za turnir bice isplaceno u punom iznosu , ne uzimam nista sebi.
Znaci turnir pada na Sobutu i pocinje u 10h , zavisnosti od broja ekipa bice napravljene grupe.
Mape koje se igraju su Dust2 , Inferno , Cbble , Train i Nuke , CPL mill nece biti niti ono novo cudo od milla.
Konfiguracija
Intel core 2 duo na 3ghz
2gb rama
Monitori 19lcd 5ms
Refresh rate se moze instalirati i radi na 120hz provjereno
FPS u igri je non stop 100

Molim sve ekipe koje znaju da ce doci da mi se jave na msn i naredna 2-3 dana i da mi kazu da dolaze 100% i ovde isto da napisete ime tima grad i sastav

[email uklonjen]
broj telefona 065 610 578 za sve informacije

Ko nije bio na turniru prosli put i ne zna kako da nadje igraonicu , kada dodjete u Brcko samo nazovite na ovaj broj i neko ce doci da vas pokupi i doveze u igraonicu u narednih 5min

Za sada ocekujem oko 15 ekipa , bar pa ovome sto je do sada govorilo da dolazi 100% trebalo bi da bude i vise.

Turnir nece trajati 2 dana , nego ce 100% biti zavrsen do nedelju ujutru , u igraonici mozete da ostanete kada se turnir zavrsi.

Znaci sto se tice jela i pica imaju pekare koje rade citavu noc tako da necete biti gladni.

p.s Cage brate jebiga , pokusao sam da ti pomognem i da odgodim za 7 dana ali poklopilo bi se sa Mostarom i dosta Srba mora da ide na zadusnice 1.03.2008 tako da mi je zao ako ne budete dosli ali jbg

John Aquaviva je u subotu navece u sarajevu .. 90% starije raje iz sarajeva koja igra ti nece doci
Seeker.u mozda je bolje da turnir odgodis za sredinu 3. ili pocetak 4.mjeseca,
moš ocekivat vise igraca(klanova), nije svakom lako odvojit pa otic na 2 turnira u 7 dana...mostar 1.
PRCIM MAJKU SVIMA KOJI SU NAPISALI "SRETNO SVIMA; GL ITD"

edit by snjezana: i ja isto

A sad za tur.

Ja licno sam planirao u Mostar sa ekipom. Sad ovaj tvoj tur sve mi pomuti. U Mostar sam konto najvishe radi neke raje koju dugo nisam vidio, ali sad ne znam. Cuo sam da je ta tvoja igraona prejaka, da si ti prejak

Ovako, widim ja sa ovim svojim, sad je 80:20 % da cemo vama u Brchko ( blizhe, jeftinije, necu reci bolje, perke ce se napiti od tuge )

btw. Ako dobijem na bingu idem na oba narawno.
Uplata po ekipi je 15km

Waljda po igracu 15 KM

edit by snjezana: da, uplata po igracu je 15KM, po ekipi 75KM

a bem te ja Cico,ko ce docekati 23. :S ...al ajd...Dolazi XII 100% i c.team tako da znas (c.team je rekao da ih prijavim,a sad ocel doci il nece ne znam)...ae sad mrs
Hocel' ikad otic ijedna ekipa iz doboja na jedan j3ebeni turnir

Ikeman.. aj ba skontaj sa siletom idem i ja.. da barem jednom odemo.. nikad nemate para
Trapo brate pa to je sad za 5 dana...kako ko ce docekati
               nm1 je napisao/la:
Trapo brate pa to je sad za 5 dana...kako ko ce docekati

skontao sam eto me Cicoooo,i spremi mi nesto za jelooo
Za sada ekipe koje znaju da ce doci

eu4ia mostar
XII banja luka
nm1 brcko
pak srbija
hdx srbija
smk srbija
j2c bijeljina
pwnd tuzla
c.team banja luka
100ka zvornik
3 ekipe iz brckog koje ne znaju jos tag...

PAG NFK ODLIES BOK1 molim da mi se javite na msn da mi kazete sta je sa vas i jel dolazite

prnjavor i dalje cekam da mi jave , doboj skontajte pa javite , loznica nek skonta pa nek javi , 4amir javi mi sta ste odlucili
               BloodSeeker. je napisao/la:
Za sada ekipe koje znaju da ce doci

eu4ia mostar
XII banja luka
nm1 brcko
pak srbija
hdx srbija
smk srbija
j2c bijeljina
pwnd tuzla
c.team banja luka
100ka zvornik
3 ekipe iz brckog koje ne znaju jos tag...

PAG NFK ODLIES BOK1 molim da mi se javite na msn da mi kazete sta je sa vas i jel dolazite

prnjavor i dalje cekam da mi jave , doboj skontajte pa javite , loznica nek skonta pa nek javi , 4amir javi mi sta ste odlucili

Dolazi Closer 100%

PS. Dolazimo u Mostar takodjer 100%
Evo pricao sam sa idolima nekim. Uglavnom ovi sto sam ih pohvato idu pa tako da mozes racunati na nas 100%

Closer :

1. 4m1r
2. sh0ck
3. shejtan
3. TBA
5. TBA

TBA ( Rev , s0ska ili budalas )

btw. De molim te napishi mi ko igra za taj tuzlanski team.

I da, ako slucajno ne bi mogli doci, ono da se nesto nepredvidjeno desi, jawljam na vrijeme.

edit : sh0ck nikad ne govori 100%. Evo ja i sh0ck smo jedini koji bi 100% dosli a ostali leekovi-nidje veze. Svi me zavlace. Zato eo da jawim nemoj racunati 100% na nas, nemogu nekoga natjerati da dodje na tur, a ako se pojawimo nije na zlo
               a1ds.- je napisao/la:
gl svim ekipama
bice kull,druzenje ovo ono
ae vidjecu da mixam nesto..

Godsone ako ti odes u Brcko ja cu u glavni grad Maroka otici na turnir

Sretno svima koji idu !

Valjda iz Sarajeva ode kakva ekipa tj oldies , pag i nFk

iako vise se raje priprema u Mostar al
               4m1r. je napisao/la:
Evo pricao sam sa idolima nekim. Uglavnom ovi sto sam ih pohvato idu pa tako da mozes racunati na nas 100%

Closer :

1. 4m1r
2. sh0ck
3. shejtan
3. TBA
5. TBA

TBA ( Rev , s0ska ili budalas )

btw. De molim te napishi mi ko igra za taj tuzlanski team.

I da, ako slucajno ne bi mogli doci, ono da se nesto nepredvidjeno desi, jawljam na vrijeme.

tag:.Otpisani
igraci:
tech.
korel1toO
d0n adi0s*
n0cna m0ra
Lm

to ti je iz tuzle sto su mi se prijavili
               a1ds.- je napisao/la:
pa necu sam ici ccc
ae nadji ti neka 4 da idu da im fali 1 idem sa njima cc kako si tup momak rekao sam ako nadjem neki mix da se ubacim

tup si momak 93 godiste?
Ma da nades 20 igraca opet nemas ici furaš se drama neko ce te isfurat!
TRADICIJA PAG klana je da ide na taj turnir pa cemo vidjeti nesto da izvarijentishemo ...

ja vjeroovatno
               PAg`arT je napisao/la:
TRADICIJA PAG klana je da ide na taj turnir pa cemo vidjeti nesto da izvarijentishemo ...

ja vjeroovatno

ako vam fali igrac , samo ponesite meni hrane i ja igram za vas i namjestam nam laganu grupu
ako vam fali igrac , samo ponesite meni hrane i ja igram za vas i namjestam nam laganu grupu

ja mislim da se to ne isplati

u jbte,pa nisu oni multi milioneri ne isplatie se tebe nahraniti
Cico brate pricao sam sa svojim jucer necemo moci doci jer smo planirali Mostar a ova promjena tvog tura nas je malo zeznula

Sretno svim ekipama a i vidimo se u Mostaru ...

Cico brate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.