pozz...ljudi da vas pitam jel se moze napraviti igrica poput bitefight,gladiatus,ogame itdd...ako moze kako (IMAM DOMENU .COM)
Diskusija
ONLINE IGRE
310 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.02.2008. u 01:05
normalno da moze e sad kako to ne znam

@ SleeK : nek si mi ti reko

@ SleeK : nek si mi ti reko
da je tako jednostavno napravit,bilo bi tonu takvih igara
Pa znam da nije jednostavno al sam "malo " veci mozak npr. pravim domene ......itd....
n01 je napisao/la:
da si malo weci mozak nebi trazio pomoc na g.ba
aj sad mrs na google
| Pa znam da nije jednostavno al sam "malo " veci mozak npr. pravim domene ......itd.... |
da si malo weci mozak nebi trazio pomoc na g.ba
aj sad mrs na google
AlienzZ je napisao/la:
joj izvini brate ja ti kod sestre nasao pomoc kaze ona ima jedna domena za nju reko koja a ona ce :
KARAJMEBESPLATNO.KU**A
| da si malo weci mozak nebi trazio pomoc na g.ba aj sad mrs na google |
joj izvini brate ja ti kod sestre nasao pomoc kaze ona ima jedna domena za nju reko koja a ona ce :
KARAJMEBESPLATNO.KU**A
n01 je napisao/la:
reci cemo da ti treba dosta veci mozak,i dosta pomoci za tako nesto.Skontat ces i sam kasnije da si samo vrijeme gubio
| Pa znam da nije jednostavno al sam "malo " veci mozak npr. pravim domene ......itd.... |
reci cemo da ti treba dosta veci mozak,i dosta pomoci za tako nesto.Skontat ces i sam kasnije da si samo vrijeme gubio
n01 je napisao/la:
da i ?
| joj izvini brate ja ti kod sestre nasao pomoc kaze ona ima jedna domena za nju reko koja a ona ce : KARAJMEBESPLATNO.KU**A |
da i ?
Znas php, html, css, c++ (c#, .net aplikacije)... ?
ViaHell.inc je napisao/la:
ne znam zasto se izvinjavas na OT kad ti je svaki post OT
| hahaha sry 4 OT: Dje si nabawio tu domenu .ku**a?? Jel free il' ... ? sry admini 4 OT morao sam ![]() ![]() |
ne znam zasto se izvinjavas na OT kad ti je svaki post OT
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.