Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Novi zakon, maloljetnici kucha after 23:00

2.356 pregleda · 49 odgovora · otvorena 17.02.2008. u 00:36

Da li podrzavate novi zakon?

DA 0 · 0%
NE 0 · 0%
Punoljetan sam, pa mi je svejedno! 0 · 0%
apsolutno me ne interesuje 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Danas usput cujem, novi zakon . . .

Poslije 23:00, maloljetnici ne smiju biti na ulici...
Policija "hvata" , privodi, i kazne su u iznosu od 200 do 400 KM...

sta mislite o ovom zakonu?

Ae da malo vidimo sta gameri misle, znamo da nas dosta ima maloljetnih, tak da . .

btw
Coffe shop - sve i svashta...
nadam se da nece u kanti zavrsit' tema. . .

hvala
i DA i NE,vise da z*** svega sto se desava u zadnjih nekoliko dana

edit:glasao ne slucajno
boli muski spolni organ nek pokusaju uhvatit xD ostat ce na pokusaju ,jesu jaci,jesu veci,mozda su i brzi al ne znaju vise kratica xD
u RH mi rodjaku doslo kazne do jaja da izivnesh sto je bio do 1 h vani
Glaso sam NE...i stojim iza tog....cuj iza 11 kuci....smijesno nasa drzava smijesna...

Prvo nek oni pofataju KRIMINALCE i zatvore ove DEBILE po 20 godina...pa onda nek razmisljaju o ovome....

dotad....uvijek cu izlazit poslje 11....hvala!!!!!
od toga nema nista, da ti iskreno kazem .. to ce trajat mjesex max i voz..

ja se mogu kladit da 90 % maloljetnika ostaje do 12 najkasnije 01 h u gradu, na cugi i tako dalje.

ja imam 22 god i tako su nama prije kad sam ja imao 17 god, mislii zabranit kupovat cigare i cugu, pa ja odem na arizonu kupim 2-3 kartona cigara i švercam na ulici

.slEEk je napisao/la:
treba tako...
samo koga nadju... nistakazne :S
samo tuci..
pas vidit onda.. >

sta bola fantaziras ti ?
sta tuci ?
pls brate STFU !
Naravno da NE cuj 11 u kuci moram bit HAHAHA nisu oni normalni ljudi u nas se taj zakon nece nikada postowati posto ja kad izlazim dolazim kuci u 4,5 i sta oni tu mogu nishta
APSOLUTNO ME JE***O NE ZANIMA !

sto zen kaze mozemo im pobjec' : ) ne mogu mi nista, jaci sam od sudbine. XD
prvo nemoj da siris dezinformacije jer nije tako,taj zakon uopste nije usvojen u kantonu vec u LIVNU,a tek je na razmatranju za KANTON prema tome stfu,a ako bude u potpunosti ga podrzavam
Ja sam za ne pa pola jarana mi je maloljetno i sa njima idem cugat i pušit po klubovima po čitavu noć do 2 ujutro a sad bi oni ovo cccc
jarane , nidje veze ...

posle 11 cu uvjek bit vani mogu mi se n4pus1t qrca ...

nece meni prasinar odredjivat kad cu kuci ja ...
a raydene i sam znas da ce skoro svi staviti NE.
Chuj kuci iza 11
               threat. je napisao/la:
prvo nemoj da siris dezinformacije jer nije tako,taj zakon uopste nije usvojen u kantonu vec u LIVNU,a tek je na razmatranju za KANTON prema tome stfu,a ako bude u potpunosti ga podrzavam

ako lazhe centralni dnevnik, lazhem onda i ja
nidje veze...
               ron1zLe je napisao/la:
sta bola fantaziras ti ?
sta tuci ?
pls brate STFU !
Naravno da NE cuj 11 u kuci moram bit HAHAHA nisu oni normalni ljudi u nas se taj zakon nece nikada postowati posto ja kad izlazim dolazim kuci u 4,5 i sta oni tu mogu nishta

Boli nas muski spolni organ sto ti dolazis u 4,5 kuci sad ti ko veliki samo ti je familija retardirana sto ti to da ako si malolljetan kultura na pozitivnoj ****noj 0

btw, u nas je taj zakon ima 5 godina nikad nikoga uhvatili nisu
               Mali.C je napisao/la:
Boli nas muski spolni organ sto ti dolazis u 4,5 kuci sad ti ko veliki samo ti je familija retardirana sto ti to da ako si malolljetan kultura na pozitivnoj ****noj 0

btw, u nas je taj zakon ima 5 godina nikad nikoga uhvatili nisu

mighty .C nisam rekao ja nista da sam veliki nemoj mi te spike prodavad ovda **ga ti meni kultura na 0 ? ahahha pa kolika je onda twoja ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.