E ovako
Odavno nisam igrao on-line CS
I danas ja uđem na cs.lol.ba
da malo shootam s našom rajom
Kad ono neki kreten poče po meni pucati...
hajd dobro , rek'o neće više ...zajebo se vjerovatno.
Kad se to ponovi u svakoj rundi...i čojk me išuta (ubije ili ostavi na 2 hp).
I ja Puk'o ko sifon .... džaba mu govoriti nemoj ... i ne samo da puca po meni, nego po svima u teammates.
Niti ima kakve kazne ...ništ.
I eto tako kad te neko sjbe na samo startu ja moram tražiti druge strane servere gdje su ljudi kulturni što se tiče gaminga.
Eto kakvi su ljudi!!!!
Ima li to smisla
Ima li smisla doći na takav server
?
Odavno nisam igrao on-line CS
I danas ja uđem na cs.lol.ba
da malo shootam s našom rajom
Kad ono neki kreten poče po meni pucati...
hajd dobro , rek'o neće više ...zajebo se vjerovatno.
Kad se to ponovi u svakoj rundi...i čojk me išuta (ubije ili ostavi na 2 hp).
I ja Puk'o ko sifon .... džaba mu govoriti nemoj ... i ne samo da puca po meni, nego po svima u teammates.
Niti ima kakve kazne ...ništ.
I eto tako kad te neko sjbe na samo startu ja moram tražiti druge strane servere gdje su ljudi kulturni što se tiče gaminga.
Eto kakvi su ljudi!!!!
Ima li to smisla

Ima li smisla doći na takav server
?

i prema tome nebi server bi trebo nastvatisi da radis... Samo nek admin doGa stavi /ff 0 i ne da ne kikuje ili banuje ljude sa serera zatoo sto on misli da je chiter...
igrati mec sa svojim drugarima protiv nekog klana . i sada okupio 5 vs 5 ,svi normala znaju rules igre i to, i dogovorili se na lolu ( najmanji ping)..bilo popodne..slabo tada bude ,cesto prazan. I kaze doga da je public da se nesmije zakljucavati ( samo pola sata) ? pa jel to opet ****ga mora se igrati na Teolu pored servera iz istog grada?
.Takvi su ti nasi seljaci. JOJ STO ME OVO ZIVCIRA A PONEKAD SE POSTIDIM ZBOG TAKVIH LJUDI