Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 16 bodova

Windows XP dark edition whateva ?

504 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.02.2008. u 09:48

~ Moja druga tema vezana za isto pitanje ... =)

Nadam se da ce admini da tolerisu jer sam u velikim belayima glede compa / virusi i slicno.

Ovako, posto imam dva compa kod kuce razlicitih performansi interesuje me sta zahtijeva taj Windows Xp Dark Edition i kako on izgleda.
Zamolio bih one koji ga koriste da ga malo opisu , da mi uslikaju izgled po mogucnosti;

~ boot screen ( valjda je novi )
~ desktop
~ theme
~ Opcenito da ga malo uslika da vidim kako izgleda da ne instaliram bezze,

Jos jedna stvar koja me zanima a to je =(

Skinuo sam ga sa neta otpakovao , i sad mi je format ISO, eh sad .. dal se to mora sprziti na cd i instalirati ili postoji mogucnost da se to instalira iz windowsa kao standardna instalacija nekog od windowsa kao XPSP2 i slicno.

Pokusao sam taj ISO fajl da otpakujem sa winrarom, i dvostruko je veci nego kada sam ga downloadirao sa interneta , bio je tezak 3 gb kad ga otpakujem , a zapakovan kao ISO oko 650 mb a posto mi DVD przac ne radi otpisao sam tu mogucnost .. =)

Ako neko vec ima instaliran da uslika gore navedeno da vidim kako izgleda da ne snimam bezveze =)
Gle ako ti je u ISO formatu skini sa neta UltraISO program i sa njim raspakiraj i onda ga install! nadam se da sam pomogo i aje mi daj link od toga Black Editiona!
Rješenje
Why dont you just google it!

http://images.google.ba/images?hl=bs&q=Windows+XP+dark+edition&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Skini si Royale Noir, sluzbenu Microsoftovu, nikad izdanu temu za WindowseXP. Nema instalacije, nicega, zauzimanja prostora, pokretanja s winblozama, samo copy paste u dir i to je to..
skala- je napisao/la:
.ISO fajlove mozes otvoriti sa MagicISO, i onda normalno otvori instalaciju.

DL link [RS.com]

Nisi svatio sta trazim !

Otpakovao sam sve samo sam trazio nekog da vidim kako izgleda windows black edition , a iso sam otpakovao =)

Bez ljutnje , sigurno nisi procitao do kraja =)

jednostavno odes na google i ukucas Windows Xp Dark Editioni vidjeces kako izgleda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.