Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Posljednja Pocast Denisu

443 pregleda · 28 odgovora · otvorena 08.02.2008. u 17:06

Za sutra je organizovana Posljednja Pocast i Protest gradanja u 13:00 h ispred katedrale.. Neka vam nebude mrsko.. R.I.P Denis M.
bila tema

btw josh jednom RIP ali cemu sve ovo kada vlasti nista ne poduzimaju
off topic:

moze li neko da mi kaze sta je bilo sa momkom ili da link da procitam ako ima ne netu

R.I.P
Dajte wishe pustite chowieka nek RIP ... Stwarno mislim da protesti neche pomoch, samo od sebe se ne mozhe swe u sekundi sredit...
Evo tacno sta se desilo nije sve onako kako pise u novinama

Dok su oni bili u trolejbusu autobusu sta vec ovaj je pitao denisa sta me gledas i udario ga i onda kad su oni htjeli da izadju iz trolejbusa autobusa sta vec on im je rekao nesto kao "a sta su vam radili u Srebrenici" i oni ga poceli opet sutat i ovaj jedan od njih je izvadio noz i rekao vidi ga mrda se nije mrtaw i nasrnuo na njega prema tome da nije zajebavo nebi primio noz al et opet RIP

Sve sto sam rekao je istina , moj haver je bio kad se to desilo pored denisa
53m!r# je napisao/la:
bila tema

btw josh jednom RIP ali cemu sve ovo kada vlasti nista ne poduzimaju

ccc pa sta ce vlasti radit nemos ti nekog natjerat da nebude klosar ako on to hoce da bude

Kad neznas nemoj ni pricati gluposti ...
R.I.P ... A ti protesti nece pomoci nista .. malog necete vratiti tako a necete nista postici jer vladu boli qrac za te proteste ...
               Žela:) je napisao/la:
off topic:

moze li neko da mi kaze sta je bilo sa momkom ili da link da procitam ako ima ne netu

R.I.P

- http://mojabih.com/index.php?option=com_content&task=view&id=280&Itemid=57

- RIP

- zao mi malca pravo ... mlad !

- a jos vise majke, oca (brace,sestara ako je imao)

- tuga braco draga .. i ono kaze "NEMOZET MI NISTA" ccc pa nije svijestan da je mrtav covjek ...
Evo tacno sta se desilo nije sve onako kako pise u novinama >

Dok su oni bili u trolejbusu autobusu sta vec ovaj je pitao denisa sta me gledas i udario ga i onda kad su oni htjeli da izadju iz trolejbusa autobusa sta vec on im je rekao nesto kao "a sta su vam radili u Srebrenici" i oni ga poceli opet sutat i ovaj jedan od njih je izvadio noz i rekao vidi ga mrda se nije mrtaw i nasrnuo na njega prema tome da nije zajebavo nebi primio noz al et opet RIP :\'(

QlimaX je napisao/la:
Evo tacno sta se desilo nije sve onako kako pise u novinama >

Dok su oni bili u trolejbusu autobusu sta vec ovaj je pitao denisa sta me gledas i udario ga i onda kad su oni htjeli da izadju iz trolejbusa autobusa sta vec on im je rekao nesto kao "a sta su vam radili u Srebrenici" i oni ga poceli opet sutat i ovaj jedan od njih je izvadio noz i rekao vidi ga mrda se nije mrtaw i nasrnuo na njega prema tome da nije zajebavo nebi primio noz al et opet RIP :\'(

ma ja sam cuo 10 prica o tom,i nevjerujem da je tako bilo. a onaj sto ga je izbo je zenski spolni organ najveca samo se malo kurcio pred jaranima
CUJ IMA 100 PRICA A MOJ HAVER BIO DO NJEGA U TRAMVAJU I GLEDO SVE STA SE DESAVA AJ BOGATI NESPAMMAJ NECU SE SVADJAT

DENISE RIP

@ sorry na capslock
Prvo lik nije Srbin , znas??
I nije imao nikakvog razloga spominjati Srebrenicu , kontas ??
I bio sam predobar sa sikom isao 8 god. s njim u skolu i znam ga kakav je , nemojte da ih branite.. znate li vi sta znaci da nekome oduzmete sve sto je imao (njegova majka je izgubila muza u ratu , a sada njega . Ostala je sama) , da stotinjak raje ostane bez frenda , znate li ba sta to znaci .. Nije to mala stvar !!! R.I.P Denise
ccc pa sta ce vlasti radit nemos ti nekog natjerat da nebude klosar ako on to hoce da bude

QlimaX je napisao/la:

Ma daj... koja prica.... zasto mislis da bi neko kome je otac musliman, a majka katolkinja spominjao Srebrenicu ? To je jedan lik "izvalio" i sad neki povjerovali... desilo se slijedece jedan od ove trojice ubica je rekao Denisu "ako me jos jednom pogledas izbost cu te" na sto je on odgovorio "pa zar ja ne smijem gledati gdje ja hocu" i onda se desilo sta se desilo ... ovim putem moram da izjavim da ti je taj jaran pi*ka jer ako je stajao pored lika kojeg su ubili i nije nista uradio onda ja ne znam kako to da nazovem...

http://i26.tinypic.com/2wgdir9.jpg" border="0">
rogger je napisao/la:
Ma daj... koja prica.... zasto mislis da bi neko kome je otac musliman, a majka katolkinja spominjao Srebrenicu ? To je jedan lik "izvalio" i sad neki povjerovali... desilo se slijedece jedan od ove trojice ubica je rekao Denisu "ako me jos jednom pogledas izbost cu te" na sto je on odgovorio "pa zar ja ne smijem gledati gdje ja hocu" i onda se desilo sta se desilo ... ovim putem moram da izjavim da ti je taj jaran pi*ka jer ako je stajao pored lika kojeg su ubili i nije nista uradio onda ja ne znam kako to da nazovem...

kao ti bi priskocio omg KAKO SI JAK NA RJECIMA ROKIII

sry na duplom postu gore nije uspjeo link a nemam za edita...

samar ...

JOS JEDNOM RIP !

nesvadajte se nemozete ga ni vratit niti pravdu zadovoljit...drzava je ku**A

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.