Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nije za nevine oci !!!

788 pregleda · 21 odgovor · otvorena 25.12.2004. u 22:49

Evo vam jedan link pa vi sami recite sta mislite

www.skendzosi.com/fuj.jpg

Neznam ja nikadnako nesto u zivotu nisam vidio, al je smjesno u neku ruku !!!
Heheee
e koji si ti majmoon jarane
Slusaj ... jedni razlog sto nisi banan .. je zato sto nekontas koliko si glup ... pa j**o te zivot ... koji ce mi ovo ku**c .. koji ce ku**c ikome ovdje .... ima gadnijih slika ... hiljadu puta ... Neznam sta si htio postici ovim ....
Al sha znas .. modza si tek otkrio .. jedan dio sebe .. mozda se palis na starke ... Hajd priznaj .. jel te uzbudila ova slika a? aaa ?
fujfujfujfujfujfujfujfufjfujfujfujfujfujufjfujfujfuj
aaajjjj necu moc spavat sve mi pred ocima aaaaa
omg ....

btw... kjao ti je smijesno idi pa dr**j na d njom ...
tako je seksi,ahhhh napaljen sam do boollaa......
P.S. odoh ga dr**t.....hahaha
BEbZ je napisao/la:
Slusaj ... jedni razlog sto nisi banan .. je zato sto nekontas koliko si glup ... pa j**o te zivot ... koji ce mi ovo ku**c .. koji ce ku**c ikome ovdje .... ima gadnijih slika ... hiljadu puta ... Neznam sta si htio postici ovim ....
Al sha znas .. modza si tek otkrio .. jedan dio sebe .. mozda se palis na starke ... Hajd priznaj .. jel te uzbudila ova slika a? aaa ?

Joj beba tebe, ma pusti cojeka. To sto je on "malkice" perverzan nema veze, nekrofilija je zdrava jer se tu radi o izvlacenju fosfata iz starih kostiju, te onom "konzumetu" istih pojacava korjen zuba i smanjuje rizik od nastanka karijesa. Takodjer je dokazano da su "fosfatashi" manje rahiticni i nemaju problema sa iscasenjem zglobova. Sve je to do fosfata, moj beba

Joj virus kud sam otvorio tu stranicu umalo nisam povratio.. koji si ti glupan... ti izgleda nemas osjecanja... sta ti gledas... stvarno nisi normalan... i jedno pitanje: da ti nedodje nesta ta starka slicna je tebi??
jao...cc sta oni postavljaju....ccc .... pa
nisu takve stvare za gamers.ba ....
99 koma 100 posto korisnika ovog foruma su veoma veoma pure ... 'n' sad pers.
slika jeste ogavna ... i veoma ruzna za vidjeti ... a jel ovaj like kriv sto se neka baba skinula i pozirala za penziju ?
think not so :/

take care
dr.Schulz je napisao/la:

rofl
OMG
haloooo jos jednu rijec cujem protiv male mi i bice svasta ovdje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.