Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

RIP

1.768 pregleda · 40 odgovora · otvorena 06.02.2008. u 15:35

Jutros je u Sarajevu preminuo Denis Mrnjavac koji je sinoc bio zboden u tramvaju

Denise nek ti je vjeciti rahmet!
RIP
Cuo sam za to sinoc,neka mu Allah dragi podari vjecni Dzennet...
Neka mu je vijecni rahmet dusi

A koji je razlog sto je zboden znas li krokodil
Kako mi je samo zao ove danasnje omladine...
Nesmijes setati gradom da te neko ne pogleda preko oka :S
RIP Denise

p.s sinoc bas rekose da nije bilo dovoljno krvi, te da je bio u kriticnom stanju
rim|@|mir je napisao/la:
Neka mu je vijecni rahmet dusi :\'(

A koji je razlog sto je zboden znas li krokodil :\'(

ne znam tacno...citao sam da se posvadjao sa 3 momaka...valjda mu mobitel trazili ili sta vec
ko poznaje momka neka kaze..
krokodil je napisao/la:
ne znam tacno...citao sam da se posvadjao sa 3 momaka...valjda mu mobitel trazili ili sta vec
ko poznaje momka neka kaze..

D.M. (1990.) iz Sarajeva preminuo je jutros oko 09.30 sati na Klinici za reanimaciju i anesteziju KCUS od posljedica rana zadobijenih u incidentu koji se sinoć oko 18.55 sati dogodio u tramvaju koji je saobraćao na relaciji Baščaršija – Ilidža na dijelu pruge Marindvor - Tehnička škola, potvrdila je portparolka KCUS Biljana Jandrić.

Na D.M. su, nakon verbalnog konflikta, fizički nasrnula trojica mladića od kojih mu je jedan nanio teške povrede nožem. Povrijeđeni je hitno prevezen u CUM KCUS gdje su ljekari konstatirali povrede opasne po život.

Portparol MUP-a KS Jusuf Zornić potvrdio je da su nadležni organi sat vremena nakon tog incidenta priveli S.N. (1991.), a ubrzo nakon toga i L.A. (1990.) i T.B. (1989.) koji su osumnjičeni da su počinili to krivično djelo.

"U nastavku istrage pronašli smo i nož i metalni bokser korištene u izvršenju tog krivičnog djela koje je okarakterisano kao krivično djelo ubistva. Privedene osobe će, nakon današnjeg kompletiranja spisa i dokaza do kojih smo došli, biti predate u nadležnost Tužilaštva KS," kazao je on.

Evo sta pise u dnevnom avazu
RIP

2008 gora od 2007

@ znal ko razlog sto je zoben
ima ovo u avazu ali nista nema konkretno sto ako neko zna nek kaze

Zadnji edit: 06.02.08 u 09:45:42

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.