zelim da kupim neki dobar rpg za singleplayer,neki obiman sa mnogo questova pa da se dugo prelazi,ne mora da bude neki nov i najbolji,glavno da je zabavan!
Diskusija
Pomozite mi sta da kupim!!!
264 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.02.2008. u 13:45
oblivion
I_Am_Legend je napisao/la:
to je jako dobra igrica ... ali sam je presao... kao i dark messiah of might and magic...
| oblivion |
to je jako dobra igrica ... ali sam je presao... kao i dark messiah of might and magic...
Probaj the witcher...
Yoshi je napisao/la:
vidi jel fable 2 izasla obimna isto.
| to je jako dobra igrica ... ali sam je presao... kao i dark messiah of might and magic... |
vidi jel fable 2 izasla obimna isto.
Diablo 2 i Lord of Destruction(expanzija)imas questova hrpa i kad zavrsis sve onda igras na Hell
pa na NIGHTMARE (difucuilty)
pa na NIGHTMARE (difucuilty)
mislim da fable 2 nije izasao za pc ali ga cekam...kao i sacred 2
izgleda da cu uzeti the witcher-a
| vidi jel fable 2 izasla obimna isto. |
mislim da fable 2 nije izasao za pc ali ga cekam...kao i sacred 2
izgleda da cu uzeti the witcher-a
|BG|k.UN.a je napisao/la:
diablo sam presao sve sto sam nasao ikada i 1 i 2 i expanziju ali sada vise ne mogu da igram moram da vratim stare drivere
| Diablo 2 i Lord of Destruction(expanzija)imas questova hrpa i kad zavrsis sve onda igras na Hell pa na NIGHTMARE (difucuilty) |
diablo sam presao sve sto sam nasao ikada i 1 i 2 i expanziju ali sada vise ne mogu da igram moram da vratim stare drivere
Gothic 3 brate, neces se pokajati!
PREJAKA OBLIVION SAMO AKO IMAS DOBRU GRAFICKU I RAMA JEDNO NAJMANJE 712 EXTRA JE MOZE PREKO NETA ARENA I SVE POCNI PA CEMO SE IGRAT

| oblivion |
PREJAKA OBLIVION SAMO AKO IMAS DOBRU GRAFICKU I RAMA JEDNO NAJMANJE 712 EXTRA JE MOZE PREKO NETA ARENA I SVE POCNI PA CEMO SE IGRAT

donny198 je napisao/la:
da li gothik III moze na 256 grafiku i 1GB DDR2 ram-a?
| Gothic 3 brate, neces se pokajati! |
da li gothik III moze na 256 grafiku i 1GB DDR2 ram-a?
Yoshi je napisao/la:
Zavisi koja je grafa, 256 MB nam nista ne govori.
Elem, evo preporuka:
Citav Gothic serijal. Ne mozes reci da si ljubielj rpg-a ako nisi odigrao Diablo 1 i 2 sa ekspanzijama, zatim Baldurs Gate serijal, mozes i Icewand Dale, zatim Dungeon Siege 1 i 2, Planscape Torment (ovo ako volis dobru pricu), Morrowind i Oblivion... Ima toga mnogo, i ovo sto sam nabrojao je samo vrlo mali dio...
| da li gothik III moze na 256 grafiku i 1GB DDR2 ram-a? |
Zavisi koja je grafa, 256 MB nam nista ne govori.
Elem, evo preporuka:
Citav Gothic serijal. Ne mozes reci da si ljubielj rpg-a ako nisi odigrao Diablo 1 i 2 sa ekspanzijama, zatim Baldurs Gate serijal, mozes i Icewand Dale, zatim Dungeon Siege 1 i 2, Planscape Torment (ovo ako volis dobru pricu), Morrowind i Oblivion... Ima toga mnogo, i ovo sto sam nabrojao je samo vrlo mali dio...
imas fallout 2 i fallout tactics, prejake igre, malo starije ali prejake, questova da se useres...
mcill je napisao/la:
moze li ovako: ATI Roadeon X1050
| Zavisi koja je grafa, 256 MB nam nista ne govori. |
moze li ovako: ATI Roadeon X1050
Gothic 3
hvala svima!!! gothic III je pobijedio
crysis ?
boze boze ... 
djaba fatalu i adminima sto se trude fkt djaba

PA BOLAN PRVO POGLEDAS OPCIJU SEARCH PA ONDA OTVARAS NOVU TEMU

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=30883
Djaba fatalu

djaba fatalu i adminima sto se trude fkt djaba

PA BOLAN PRVO POGLEDAS OPCIJU SEARCH PA ONDA OTVARAS NOVU TEMU

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=30883
Djaba fatalu
Gothic 3
armiN. je napisao/la:
G2 ofc , G3 zahtjeva jak comp ... naravno , jer su ga unistili sa tehnickim problemima , takodjer prolazenje kroz zidove , bugovi etc na G3 , dok G2 bi ti trebala ici bez problema na jednom solidnom racunaru.
Gothic 3 |
G2 ofc , G3 zahtjeva jak comp ... naravno , jer su ga unistili sa tehnickim problemima , takodjer prolazenje kroz zidove , bugovi etc na G3 , dok G2 bi ti trebala ici bez problema na jednom solidnom racunaru.
Firebite je napisao/la:
a koji su zahtjevi
ja imam AMD Sempron(tm) Procesor 3000+
ATI roadeon X 1050
1GB DDR2 ram-a
da li se moze igrati na ovoj konfi
?
| G2 ofc , G3 zahtjeva jak comp ... naravno , jer su ga unistili sa tehnickim problemima , takodjer prolazenje kroz zidove , bugovi etc na G3 , dok G2 bi ti trebala ici bez problema na jednom solidnom racunaru. |
a koji su zahtjevi

ja imam AMD Sempron(tm) Procesor 3000+
ATI roadeon X 1050
1GB DDR2 ram-a
da li se moze igrati na ovoj konfi
?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.