prvo pozz svim FF gamerima ,zanima kakav je vas utisak o ovoj igrici tj o cjeloj seriji igre,,, mene zanima da li je iko u FF IX uspio sakupt sva ona pisam ako se dobro sjecam tj prenjeti ih od moggle do moggle i nakraju da popravi onu masinu ,ja nikako nisam mogao naci onog predzanje il zadnje moggle neznam nemogu se sjetiti bas igrao sam to davno i jesteli uspili one misije sa chocobo ona kopanja i nakraju nadjete onu kuglu tj kugla je jedan od skrivenih Bossova a za mene je bila jedno 10 puta teza nego sami EndBoss u cjeloj igri ,jel je iko pobjedio
? a u FF X-2 (znam da nije bas bio neki sjajan dio ali opet bilo je zanimljivo) da li je iko usao u onaj palasti i svih 100 levela u undegroundu presao i na 100 dodje onaj starac koji ima tacno 1000000 hp jao milion lik tare bez kombinacije jednog itema i skilla nebi ga nikad ni ubio ,e ove dvi tri stvari su me bas zanimale da li je iko uspio to
P.S. nemoj te mi zamjeriti sto neznam strucne nazive za ove quest odavno nisam igrao to preso davno zadnji dio koji sam presao je bio FF12 apsolutno najbolji dio u FF pored FF7 ,
? a u FF X-2 (znam da nije bas bio neki sjajan dio ali opet bilo je zanimljivo) da li je iko usao u onaj palasti i svih 100 levela u undegroundu presao i na 100 dodje onaj starac koji ima tacno 1000000 hp jao milion lik tare bez kombinacije jednog itema i skilla nebi ga nikad ni ubio ,e ove dvi tri stvari su me bas zanimale da li je iko uspio to
P.S. nemoj te mi zamjeriti sto neznam strucne nazive za ove quest odavno nisam igrao to preso davno zadnji dio koji sam presao je bio FF12 apsolutno najbolji dio u FF pored FF7 ,