Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] - FanArt COMEBACK !

0 pregleda · 40 odgovora · otvorena 04.02.2008. u 23:00

Dragi memberi Gamers.ba Foruma ,

Nakon duzeg vremena od posljednjeg contesta u FanArt-u, vracamo se ponovo, do sada najvecim contestom u FanArt-u !

Dragi memberi vas FA ex-MOD Team vam predstavlja FanArt ComeBack ! Na ovome contestu su svi dobro dosli kao i profesionalci tako i pocetnici, u ovom contestu imat cete sansu da se prijavite na cetiri kategorije, a to su :

-Freestyle
-Vector
-Abstract i
-Fotomanipulacija !

Uz podrsku administratora (Wertu-a i allsvenskan), koji ce imati sljdece obaveze !
Wertu – Samaranje/Aplaudiranje postova koji su primjerni/ne primjerni ovoj temi !
Allsvenskan – Diskvalifikovanje i opominjanje membera koji budu RIP-ali radove ili budu spammali po sljedecim temama koje budu slijedile uvezi CONTESTA !

Takodje odmah da napomenem, memberi koji budu RIP-ovali rad/ove, bit ce diskvalifikovani i dobit ce zabranu natjecanja u FanArt Contestima !

A sada pravila !

U slucaju da se na jednu kategoriju prijavi manje od pet takmicara, ta kategorija ce da otpadne radi nedostatka takmicara !

Radove koje budete uradili poslat cete skala-i i meni (torQ7u) na Personal Message sa prilozenim .psd fileom !

Bilo kakvo negativno kritiziranje (psovanje,vrijedjanje etc.) rezultirat ce diskvalifikacijom i samrom !

Sliku za Fotomanipulaciju cemo uzeti od „won.anDRey”-ove galerije, naravno uz njegovo dopustenje !

Svako spamanje ex-MOD-ova na Personal Message rezultirat ce neodgovranjem!

Svoje radove i .psd file-om upload cete na Rapidshare.com [RS.com] koje cete staviti u RAR arhivu pod sljedecim nazivom: “Vas Nick – Moj rad/ovi i PSD”

Ova tema je za prijave, znaci samo za prijave, ko bude meni ili skali slao na PM poruku slicnoj sljedecoj bit ce diskvalifikovan, npr. “E brate ewo da ti dadnem rad… etc.” Iz samo jednog razloga, a taj je, dobit cete sedam dana nakon prijava da smislite, uradite I perfekcionirate svoj rad !

A sada nagrade !
Freestyle:
1. Mjesto – 500 Bodova
2. Mjesto – 250 Bodova
3. Mjesto – 75 Bodova
Vector:
1. Mejsto – 600 Bodova
2. Mjesto - 300 Bodova
3. Mjesto – 150 Bodova
Abstract:
1. Mjesto – 650 Bodova
2. Mjesto – 325 Bodova
3. Mjesto – 160 Bodova
Fotomanipulacija:
1. Mjesto – 700 Bodova
2. Mjesto – 350 Bodova
3. Mjesto – 175 Bodova

Svaka pobjednicka slika bit ce postavljenja kao slika dana, kao i na prijasnjim contestima !

Nadamo se da ce vas se mnogo prijaviti na contest, kao sto bi rekli „Sto vise, to bolje !“

GL & HF Vas ex-MOD Team !
Fotomanipulacija i abstrakt najlaksi, a najvise bodova.
Prijava!
znaci poruku sa radovima i .psd'om saljete I MENI I TORQ7U.

bodove ce te dobiti od allsvenskan'a ili Wertu'a , jos cemo da vidimo. : )

Zadnji edit: 04.02.08 u 17:09:40

Ja se iskreno izvinjavam adminima! nemam za edit zaboravi napisat Prijava za ABSTRAKT! zzz
won.andrey je pr0 sto se tice fotografisanja, treba podrzati ovog momka, ja cu mu biti sponzor, imas djabe od mene domenu i digitalac !

Zadnji edit: 04.02.08 u 17:13:02

Naglasavam Ova tema je za prijave, znaci samo za prijave

Svi vasi komentari slicni "GL,bravo,super" bice osamareni.
Prijava za Abstract, Fotomanipulacija, Vector.

4 Fun..

Zadnji edit: 05.02.08 u 13:59:14

Naravno da mozete koristiti bilo fotografije iz moje galerije. Jedno pitanje, da vam ne punim inboxe, vec unaprijed vidim da su puni - sta ako neki takmicari nemaju .psd file ?

ah da, prijava za apstract, rad cu poslati ili veceras ili sutra, zavisi od vremena.

Zadnji edit: 04.02.08 u 17:10:36

won.anDRey je napisao/la:
Naravno da mozete koristiti bilo fotografije iz moje galerije. Jedno pitanje, da vam ne punim inboxe, vec unaprijed vidim da su puni - sta ako neki takmicari nemaju .psd file ?

Bit ce diskvalifiovani !

ah da, prijava za apstract, rad cu poslati ili veceras ili sutra, zavisi od vremena.

disq, odma. ni 5 ni 6 odma disq : )

Zadnji edit: 04.02.08 u 17:11:59

torQ7u je napisao/la:
Bit ce diskvalifiovani !

odakle mi pds ako sliku uploadam direktno sa fotoaparata i na njemu vrsim manipulacije (temperatura boje, shutter speed i dubina polja) ?
Prijava:

- Abstract
- Vector

odakle mi pds ako sliku uploadam direktno sa fotoaparata i na njemu vrsim manipulacije (temperatura boje, shutter speed i dubina polja) ?

Ma brate ti mozes raditi sta oces, TI JEDINI nemoras PSD slati !
Prija va za Vector, a ako se otkaze z*** nedostatka u freestyle me bacite

GL svima
torQ7u je napisao/la:
Ma brate ti mozes raditi sta oces, TI JEDINI nemoras PSD slati !

vec usrase sve ocam :S

Post dobio šamar od banks

prijava vector

i ako budem josh napravio koji rad poslacu za neku drugu temu..
prijava manipulacija

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.