Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

BiH CS team ostecen ?

3.188 pregleda · 41 odgovor · otvorena 01.02.2008. u 18:00

Dali ga smijeniti sa mjesta managera?

da! 0 · 0%
naravno! 0 · 0%
suzdrzan 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Ovim putem se obracamo cijelokupnoj CS zajednici, ljudima u savezu ( wertu, schulz, xpozer) i naravno nasem dragom PAg arT'u
kao sto sami znate vec duze vrijeme na racun nase repke stizu pare od sponzora (nVidia, intel, amd, iT computers..itd,...)

al nicky kojeg smo otkrili da je efendiji cericu ukrao fes, koji se sumnjici da je pokrao tek 13 ispletenih cilima od bahre s carsije uzima sebi sav taj novac... placanjem svojih kredita i planiranju o kupnji stana u ulici blajburskih zrtava bb

nickyeva desna ruka je ameba100 istetovirani skiller covjek koji je prijetio igoru bosnjaku aka fifi da cemu otet 2 male pudlice i daljinski od nintendo WIIa (ne podnosimo prijetnje)

nicky nikad nije vidjen.. on zna sve o cs sceni cijelog svijeta... sta mislite ? vreba li nas jos jedan internet manijak, mozda neki novi jack trbosjek....

|VooDoo| je napisao/la:
mi mali smrtnici nikad necemo napredovat u ovakvoj drzavi z*** tajkuna kojima su imena vec pomenuta, ali uz zajednicki bojkot mozda imamo sanse da im se suprodstavimo !?

i ja sam za bojkot definitivno.

da se ne igraju mecevi dok nam se ne isplate pare

jer ovo nema smisla

gdje je taj nicky?

sto je svaki dan pisao i "vodio" repku ?gdje je nestao ?

na havajima se kupa sa hug hefnerovim zenski spolni organma ?

leti na cilimu od njih 13 kojih je ukrao ?

ovo nema smisla... sada sam zvao policiju i rekli su mi da nepostoji nijedan nikola vasic.... izgleda da je izmislio svoj indititet da bi se uvukao u profit repke i ostetio nas za par desetina tisuca km

molim lijepo da se udruzimo i da organiziramo da nadjemo tog kriminalca
               Laquila je napisao/la:
ovo nema smisla... sada sam zvao policiju i rekli su mi da nepostoji nijedan nikola vasic.... izgleda da je izmislio svoj indititet da bi se uvukao u profit repke i ostetio nas za par desetina tisuca km

molim lijepo da se udruzimo i da organiziramo da nadjemo tog kriminalca

fini sam ti rekao da je medke to .....
Cuo sam da se krije na B....treba teren ispitati...momci mojne da se sekirate ...koliko vam love treba ? evo ja sam spreman prodati passata za BiH repku ! al kad budem dolazio u mostar, kartu za voz placate vi i naravno malo cuge...
               ZABAC´ je napisao/la:
Cuo sam da se krije na B....treba teren ispitati...momci mojne da se sekirate ...koliko vam love treba ? evo ja sam spreman prodati passata za BiH repku ! al kad budem dolazio u mostar, kartu za voz placate vi i naravno malo cuge...

hase to bi nam mnogo pomoglo... voljeli bi da to uradis za dobro bit repke... da ucinmo nesto u ovoj cs sceni

ja cu te stavit u nick majkemi
obavjestite onog ćelu sto vodi istragu na nova tv.
ok mili povedi te 2 pudlice mozda nam budu mogle pomoci, reci fifi da ne zaboravi kontroler za WII posto je sa njim jaci od chuck norrisa ... pardon ne chucka vec PAg'arTa. Storme povedi rodicu tu iz interpola a ja cu milana pod ruku i idemo se zaliti vjecu ministara ...
               carref0ur je napisao/la:
ok mili povedi te 2 pudlice mozda nam budu mogle pomoci, reci fifi da ne zaboravi kontroler za WII posto je sa njim jaci od chuck norrisa ... pardon ne chucka vec PAg'arTa. Storme povedi rodicu tu iz interpola a ja cu milana pod ruku i idemo se zaliti vjecu ministara ...

vidi ovo medo... mi kad smo isli za pariz bili smo kod beslica, gradonacelnika mostara i reko nam je onda da ga zatrazimo uvijek ako nam bilo sta trebalo pomoci?

sta mislis da on zovne bleira i da proba on preko tamo one francuske da rijesi to

SFoR taman ode iz drzave izgleda da cemo morati traziti jednog CS zlocinca
I JOS SI KUCI ... KRECI
               carref0ur je napisao/la:
I JOS SI KUCI ... KRECI

SUTRA UJUTRO IMAM AUTOBUS ZA BANJA LUKU

dolazim da rijesimo to

zelim sto prije da ga nadjemo

i molim da se uvede dozivotna kazna u BiH ...
               carref0ur je napisao/la:

@medo

nevjerujem majkemi... da nas je djete 5 razred uzelo toliko para i opreme

molimo sve ljude koji ga znaju i poznaju da prijave prvoj policijskoj stanici

zelimo da istinu izvedemo na dijelo.. i da se vrate stvari
               BushID0.BA je napisao/la:
Jel ovo neka furka ili ?

da je barem furka

jbg vama to nije nista... jer se ne radi o vama

vamo smo imali mnoge planove a ne igrati za repku

jbg ja sad imam 5 ispita nisam nista ucio da bi igro za repku i pomalo treniro

i te pare sto smo trebali dobit sam narucio a3 novi ... i sad mi fale te pare lik oce da mi skida bojler vodokotlic nosi tv tepih kuhinju sudoper vesh itd... :S

neki ne shvacaju

sutra cemo stavit ziroracun pa ljudi koji su volji nek pomognu,... marka marka
ahhahahahahh evo placem...
i mene je zakinuo i to dobro , planirao sam posle otvaranja ove igraonice da otvorim MESNICU ali posto nicky nikada nije poslao obecane pare sada sam u dugovima i planiraju da mi zatvore igraonicy a o MESNICI i da ne pricam...
supljak
SUPLJAK MRTVI!
BiH CS team je totalno napusen i naravno ostecen

Ovim putem se obracamo cijelokupnoj CS zajednici, ljudima u savezu ( wertu, schulz, xpozer , FGB aka ****m ti umrle) i naravno nasem dragom PAg arT'u kojem danas fali zub
kao sto sami znate vec duze vrijeme na racun nase repke stizu pare od sponzora (nVidia, intel, amd, iT computers, mrtvi turs i ***ovi su zuti ..itd,...)

al nicky kojeg smo otkrili da je isusu kristu ukrao japanke, koji se sumnjici da je pokrao tek 13 ispletenih cilima od laquile sa carsije uzima sebi sav taj mrtvi novac... placanjem svojih kredita i planiranju o kupnji stana u ulici blajburskih zrtava bb

nickyeva desna ruka je carefull kojeg nabijem na muski spolni organ istetovirani skiller covjek koji je prijetio igoru bosnjaku aka najnajnananaaaaa da cemu otet 2 mala krokodila i tespih od djamije (ne podnosimo prijetnje jer ako podnesete je***u vam mrtve)

nicky nikad nije vidjen.. on zna sve o cs sceni cijelog svijeta... sta mislite ? (ja mislim da si ga popusio mrtvi brate)vreba li nas jos jedan internet manijak, ili sam ja mozda retardiran i totalno napusen

ovim putem nabijem sve mostarce na muski spolni organ osim boneza peleta h1p a i ove iz mimo a

hvala do daljnjeg saslusanja malomrtve
               FGB_O_o je napisao/la:
BiH CS team je totalno napusen i naravno ostecen

Ovim putem se obracamo cijelokupnoj CS zajednici, ljudima u savezu ( wertu, schulz, xpozer , FGB aka ****m ti umrle) i naravno nasem dragom PAg arT'u kojem danas fali zub
kao sto sami znate vec duze vrijeme na racun nase repke stizu pare od sponzora (nVidia, intel, amd, iT computers, mrtvi turs i ***ovi su zuti ..itd,...)

al nicky kojeg smo otkrili da je isusu kristu ukrao japanke, koji se sumnjici da je pokrao tek 13 ispletenih cilima od laquile sa carsije uzima sebi sav taj mrtvi novac... placanjem svojih kredita i planiranju o kupnji stana u ulici blajburskih zrtava bb

nickyeva desna ruka je carefull kojeg nabijem na muski spolni organ istetovirani skiller covjek koji je prijetio igoru bosnjaku aka najnajnananaaaaa da cemu otet 2 mala krokodila i tespih od djamije (ne podnosimo prijetnje jer ako podnesete je***u vam mrtve)

nicky nikad nije vidjen.. on zna sve o cs sceni cijelog svijeta... sta mislite ? (ja mislim da si ga popusio mrtvi brate)vreba li nas jos jedan internet manijak, ili sam ja mozda retardiran i totalno napusen

ovim putem nabijem sve mostarce na muski spolni organ osim boneza peleta h1p a i ove iz mimo a

hvala do daljnjeg saslusanja malomrtve

a ja Brat se mene sijetio

eo me napokon

dobio sam broj ziro racuna

Rajfajzen banka Mostar

1134756877689768723

molio bi sve ljude dobre volje da pomognu

unaprijed hvala
kako si ti samo retardiran ovo nema u PM

ocam kada vidim koji mi paraplegicar igra za repku rokno bi se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.