Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

kako napravit cfg ?

279 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.01.2008. u 11:14

Naslov sve govori .

I jos jedan problem imam sa cs . Igram malo poslje 30 min . Odjednom sve stane i moram rr . Do cega je ? Nemojte reinstall i ta sranja
pa kako sta ce ti drugo reci nego to,do igrice nije,ili je probaj repair,ako ne to onda jeli ti se to desavalo prije,ako nije probaj system restore,a ako nemogne probaj skinuti odavde sa gamersa novi cs,a ako ni to nemogne renistal windows
imao sam i ja taj problem sa starim kompom, nekad zapne poslije 10min, nekad poslije sat i samo mozes rr.

al nazalost nikad nisam skontao do cega je. mislio sam da je do pregrijavanja procesora, al iako sam stavi termalnu pastu i ocistio cooler isto se desavalo, pa onda jedino moze bit da je do pregrijavanja graficke.

Zadnji edit: 30.01.08 u 05:18:17

pregrijavanja grafe...sumnjam pa brate cs mozes igrat na bilo cemu tako reci ni ne treba ti ..jedino ako grafu koci nesto drugo ali sumnjam
ovako:
cfg pravis: ides na valve folder, zatim cstrike folder, i nadjes file config.cfg
C:\Program Files\Valve\cstrike

otvoris tu file (config.cfg) u notepadu (desni klik, open with...) otvorit ce ti se lista komandi koje su trenutno spasene... te komande sad malo editujete po svom, i zatim odete file... save as.
ime dajte kao npr.: confa.cfg - na kraju zeljenog imena upisete .cfg
udjete u cs i u konzolu kucate exec confa.cfg (zavisno od imena file).

sto se tice pregrijavanja i rr, instaliraj drivere maticne, graficke itd, i vidi dje ti troubleshoot-a
Taj problem sam imao i ja. Prvo put je bilo do graficke, pregrijavala se dok sam igrao BF2 ( stara grafa ATI9250 ), a drugi put je bilo do rama. Jedna plocica je bila sjebana iako je sve radilo, fino je ocita sistem, nakon par minuta zakuje racunar. Provjeri RAM

Zadnji edit: 30.01.08 u 07:01:59

Kako napraviti cfg ?

Udjes u cs i namjestis sve kontole options video sound name ... i takodjer ratove namjestis i onda samo kucas WRITECFG i A i kasnije kad udjes u cs samo kucas exec a.cfg i ako ti se nesto ne svidi valve-cstrike i nadji a.cfg i desni klik open with i nadji wordpad i editujes sta ti odgovara i kad zavrsis samo save as i a.cfg i onda udjes u cs i kucas a.cfg i tvoj ce cfg bit editovan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.