Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Furas hip hop ? Baci koju rimu...

0 pregleda · 37 odgovora · otvorena 28.01.2008. u 13:41

Ako budes zajebavo , bice ti streljanje , ako budes prico svasta na tvojoj mami je redanje i tako ce vam biti svima dok nebude respecta..
Na tjelu cete imati po tri metka ...

Grafiti na zidu , rime na papiru prestavljamo hrasno kao nas kvart ...

Kakva ti je to cura , vidi joj glave ko da joj je na lobanji fraktura , a u glavi joj frka , kolisni ti je ku**c ona ti ga pincetom d**a ...

Brate jel ti jasno da si dosao u hrasno da nosam dugu devetku i klosarim dokasno ..

Game bich ti gubis ja pobjedzujem zovem se Semir i verbalno razvaljujem ..

Hvala Hvala

next plz ..
Ima dobrih rima , Treba organizirati nesto u vezi hip hopa ...
Ubacimo ziri da prati i ko bude imo najvise glasova , 30 bodova za 1 mjesto , a za drugo 20 i trece 10 ??
Nesto slicno ko ono paint ..
Nebi bilo lose a
ovo je moj jaran zlaja izmislio.. koji putem iz Potočana ide pjeske 40min do Odzaka... tako svaki dan!
o nasem gradu i raji.. samo se ne sjecam svake rime

Prolazim kroz ovaj grad , tu sam nekad bio mlad pogledajte i sami kakav je to sada smrad , tu se sada trava prodaje bez prava - kad je jednom probas , nema zaboravaaa..
Nudio mi 1 crnac kaze mi to smrkamo kad ustanes u jutro sve ti bude zbrkano .. ima jos nesto dalje pa kaze vidi tamo Edo kako trice baca pomisli u sebi on je prava faca.. tu je i Mirel i njegove mobitelske scene pomisli u sebi njegove su zene, eno i Almira vid' ga kako zakucava pa kako nece jer on tu i spawa.. ima jos nego se ne sjecam ali je zlaja legenda zna stvarno extra smisliti pjesme..

Edo i Almir igraju za KK Odžak..
Edo 20godina (trenira
Almir 17 Godina najjaci igrac u Odzaku,dolazio je na AND 1 u Modrici i jos 100 gradova u BiH..uvijek bude medju prvim
Mirel sam ja kazuu legendaa vidimo se momci ajde ćuskija
sqL! je napisao/la:
droga ubija snove

reci drogi ne
AlienzZ je napisao/la:
reci drogi ne

reci sportu da, ako kazes da, ti si stvarno budala

Zadnji edit: 28.01.08 u 08:39:38

Gthang- je napisao/la:
mala moja nema zubi kad je ljubim propuh me ubi

hahahaha ! kakav si ti ludjak a ovo cini mi se ne traba pod Counter Strike al ae nema veze...Offtopic FTW
det0nat0r je napisao/la:
Legenda sam ja neka svako zna,Carsija i Mahala to
sam ja Sarajlija..Furam samo rime svoje,nek nam bude sto bolje,ovaj zivot kratak je,i prezivit lako je.Mislis da si jak,da imas tetovazu,nemoj da te qme vezem za Garazu,da cvilis ko djukela ili mali ker..Ne furaj se meni ( jer otices u ler )..Nemoj da te mama na banderi ljubi,ili da ti fale okrnjeli zubi..

Nemoj da te mama na banderi ljubi,ili da ti fale okrnjeli zubi jako..

Zadnji edit: 28.01.08 u 09:10:33

Miller je napisao/la:
ovo je moj jaran zlaja izmislio.. koji putem iz Potočana ide pjeske 40min do Odzaka... tako svaki dan!
o nasem gradu i raji.. samo se ne sjecam svake rime

Prolazim kroz ovaj grad , tu sam nekad bio mlad pogledajte i sami kakav je to sada smrad , tu se sada trava prodaje bez prava - kad je jednom probas , nema zaboravaaa..
Nudio mi 1 crnac kaze mi to smrkamo kad ustanes u jutro sve ti bude zbrkano .. ima jos nesto dalje pa kaze vidi tamo Edo kako trice baca pomisli u sebi on je prava faca.. tu je i Mirel i njegove mobitelske scene pomisli u sebi njegove su zene, eno i Almira vid' ga kako zakucava pa kako nece jer on tu i spawa.. ima jos nego se ne sjecam ali je zlaja legenda zna stvarno extra smisliti pjesme..

Edo i Almir igraju za KK Odžak..
Edo 20godina (trenira
Almir 17 Godina najjaci igrac u Odzaku,dolazio je na AND 1 u Modrici i jos 100 gradova u BiH..uvijek bude medju prvim
Mirel sam ja kazuu legendaa vidimo se momci ajde ćuskija

yo yo , samo freestyle udaraj

Mc Sirko pwnz
det0nat0r je napisao/la:
Ulazim u sobu prepunog dima,vidim ti sjaj tugu u ocima,bol krener,znam da je u tebi,ali ja ti nikad oprostio nebi..Sve sam ti dao sto si htijela,prevarit me nikada nisi smjela.Uzalud places za oprostaj molis prestani vech jednom da mi pamet solis ...

Rodzen sam tu u Sarajevu,volim Kowache i Carsiju,Bistrik je blizu i Bjelave,nemoj da vas guzim celave..Dedo mi je sintor ubijao je pse,rastrgo ga rotvajler kraj dzamije...Furo se Dedo i bio je lud,al imao je veoma malen trud..Poslije mnogo
godina dosao je on,jedan mali Juka ( narcoboy )..To se puca kartonima,i bije se u vene..Misli da ga vole narkomanke zene...Eno ga u zenici,svira violinu,skako na bazenma slomio trombolinu..Misli Juka da je lud,al vara se lako...Kad izadze napolje,zajebavat ce ga svako..

by : DyemsoNii-rimsoni..

skako na bazenma slomio trombolinu.hahahahhahhh Dyemalleee glawni ^^
Evo i od mene rime ...

Sjedim na brijegu sa nogama u snijegu .. pogledam dole .. vidim neki se mole .. al iz daljine mi se ucinio kao da je golf 1 a ono ustvari zec ! I tako ja idem sumom , a noge mi teske jer idem pjeske .. i imam neke zmarce u djepu a to su ustvarti komarci u letu .. pa pitam sebe da li oni lete ili ne mogu da slete , jer oni nemaju ni kucu ni dom jer kucu im je srusio grom .. mama im je tom prilikom stradala jer se kuci
necujno prikradala .. ovo su neke moje rime kada nisam u kuci imao 2 klime .. dosta od mene udrite dobre zene .

Mala moja na rastanku ne placi na pragu, da mi vrata ne povuku vlagu !

Zadnji edit: 28.01.08 u 10:24:46

Evo par rima u cast Arnesta - mi0-a

josh me vise boli to sto nismo isli na more, to sto nisi ostvario svoje snove, to sto si mislio da tako bit ce ti bolje jer si znao da uvijek imas drugove svoje koji bit ce uz tebe ako bude ti gore.Ja sad nemogu da zaustavim suze svoje jer sjecanja na tebe jos uvijek me bole misli o tebi u mojoj glavi jos uvijek stoje ... U srcu mome slike tvoje, tvoj smijeh i nas nikad ostvareni uspjeh ... Amar, tuwa Sirko i ja raja koja tebe nikad nezaboravlja i brate jos jedna stvar ma gdje bio nikad neces biti sam ... rip br0
Evo par rima od mene :

BAN ?
abasi je napisao/la:
Evo par rima od mene :

BAN ?

kakav bolan BAN j3bo te dan vidis da se zezamo a ti umisljen i sam
hajde mala dodji
i kraj mene prodji
karu mi ne glodji
nego fini lizi
libido mi dizi
masiraj mi jaja
da ne bude belaja
ima da sperma po tebi strca
onda se duze moze da prca
lagano ti sperma po jezijku pluta
tebi je najdraze kad je progutas
stavim ti ga u guz a ti ocima kolutas
zatezem ti do plecki tange roze
karajmo se u sve moguce poze
sex na ex ko ne voli sex
lizem ko rex tvog klicu
a sa druge strane se nadas jos kojem spermicu
u pozi 69 najdraza ti stanica
u mom stanu krevet
kad ti se soba zamraci upale svijece
ja te po guzi tlacim bas imam srece
kad u sobu stari ulece
ama sexam tata zatvori vrata
jao mila sta mi uradi od vrata
ko konj se umorio jedva te zadovoljio !
Tus na redu ti bi jakuzi
mala bi htjela da je jos tata guzi
ajde bona preko vrata vidis prazan stan
brzo ce doci moji jos koji tren sam sam
ti preko vrata i na pragau velik red
sve zele u kuci mi uci mali ce mi puci
sta vam je bone nije mi taki cesma
a kad dodje kriza pashe redzepova esma
e a sada idemo na one lijepe
sta cu im ja sto su slijepe pa se na mene ljepe
na koljenima cuci monika beluci prava sam gorila kad mi je u krevetu kristina aguilera
na usnama od uha do uha mi je kez
kad mi guzu pokaze jenifer lopez
dobra mi je isto jenifer aniston
jesika alba na mene je slaba selma bajrami njami njami njami
kraljica ceca od mene pravi zeca kako bi ga pristavio onoj tini od nerca
za slavicu cukteras bio bi revolveras
anderson pamela i ona bi sa mnom htjela
da joj gledam badich kako bi ga stavio nini badric u guz zelja mi je da ga pusi penelopa kruz.
e to je samo uzi krug poznatih diva
svaka kuci ima bocu mojih spermatozoida
a meni u glavi seljo i njiva
njiva se mora orati
koji je ludjak onaj borat
al nije veci od mene
jer ja sam j**o i ove zene
pa da ih pitam zna li lindsi lohan da nisam starohan
da li me ashanti jos pamti kate blanset nije izdrzala ni set neli furtado ce da mi rodi djece stado shakira shakira od nje bolja s nama rakija

sydney, snjezana & cHe

druzenja zemljanog porijekla @ 31.01.2008 1:35 DJOINTANIRANJE 2008 - Otvaranje sezone

Blackout project
Mala lezi grme mitraljezi ,ja cu nate naboj se "GRANATE"
Moju malu pregazio tranvaj, i neka je i bila je "HAJVAN"
hahhhhhhhhahahahahahha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.