Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bosna i Hercegovina VS Belgija

1 pregled · 117 odgovora · otvorena 27.01.2008. u 17:50

Ev citam na hltv nesto brbljaju ovi iz belgije:So bosnian poeple play counter strike? I heard they were good with real guns...dunno on a computer

Pa ako moze nocas u 20:00 da se skupimo na g.ba chat pa da izvjestavaju kako napredujemo jer mi je konekcija sranje ne mogu ni na TS kamoli na hltv upload nemam nikako 10minuta treba da text stavi na net a down. da ne pricam 0.1kbps.

Et ako moze da se skupimo pa da neko izvjestava sa TS-a ili hltv-a

Zelim nasima svu srecu i skill ovog svijeta samo da ih razvale sto pametuju tamo kao bosna nista zivo nezna radit.

BTW ev teme
http://www.hltv.org/?pageid=113&matchid=541045#r108280

Posto je u najzanimljivijim da stavim i dio ch1p-ove teme:

Napomena:Mozete imati i svog komentatora da se uživite kada budete gledali HLTV ...

Na Teamspeaku LOL u 19:55 udite na kanal Bih Belgium i dobijate ch1pa svog komentatora
Ip od tsa : teamspeak.lol.ba:8761
u 19 55 trazis kanal BIH BELGIJA
Večeras čemo imati priliku uživati u matchu u okviru ClanBase NationsCup-a između naše reprezentacije i Belgije.

IP: quad3.no.hltv.org:27071
Time: 20:00
Type: Counter-strike 1.6
Coverage: CB NationsCup XI

map: de_inferno

Posljednih pet matcheva

Belgium
vs United Kingdom
17-13

vs Spain
22-8

vs Germany
11-19

vs Netherlands
16-14

vs Sweden
12-18

B & H
vs Poland
12-18

vs Croatia
19-11

vs Slovenia
14-16

vs Switzerland
6-24

vs Greece
16-14

Trenutno stanje na kladionici hltv.org
BE (1) 86.43%
Draw (X) 0.5%
B & H (2) 13.07%
Sykon je napisao/la:
cage i queal kao cijeli PAg se odlucio da igraju neki super cup umesto clanbase

da, zato sto su nagrade neke beton slushe, tako da im se to vishe isplati
Ko je ovde lud i ko ovde koga **** ?
Pa zar je neko od vas stvarno iskreno ocekivao da cemo dobiti Belgiju ? O jbt nisam znao da ima i takvih optimista

Ovo jeste najbolje sto imamo,ali nije i najbolja igra koju mozete pokazati ..
~m3n1c~ je napisao/la:
a jel to treba biti pro u cs da bi bio regan na ovaj forumm.. ne igraju svi cs..

ako ne igras cs, imas druge podforume ! I CS dio ti je otvoren ako ces reci nesto pametno u vezi same igre ili eventualo teme (sto je rjetko slucaj) !
gg momci..

samo treba wjezbe i dobar net
Pa, i ja smatram da Belgijanci nisu mnogo jaci od nas. Tacnije, jaki jesu, ali zato sto treniraju po 4 sata dnevno kao repka (znam momke) tako da nije cudo sto fino igraju. Holandija je slicna njima pa su tako dosli do finala prosle godine, a nisu medju 10 repki u Evropi.

Mi nismo mogli vise da treniramo, malo vremena, kasno smo poceli, ali sad su momci obecali da ce da se spreme za train, a ja cu im naci bar 5 respect repki za treniranje ove sedmice. Naravno na njima je ostalo. Volja, zelja, trening, taktike...
Bice bolje sigurno.

Mada, ja jos ne bi otpisao ovaj mec jer sam uocio neke nepravilnosti kod Belgije ali to cemo jos da ispitamo.

Pozdrav!
Laquila je napisao/la:
morat cemo izgleda prije svakog meca par dana molit ***a a ne trenirat

za sto ces molit ***a!?!!!!!!!
snjezana je napisao/la:
ako ne igras cs, imas druge podforume ! I CS dio ti je otvoren ako ces reci nesto pametno u vezi same igre ili eventualo teme (sto je rjetko slucaj) !

i to sto kazes.. ma je**t im *****... svako i ko ne zna i ko zna doce ti pametovat..

Post dobio šamar od banks

hypNotic je napisao/la:
kako ti smaras

gg momci , bit ce bolje nextime

Sta ti pricas gluposti? To je za ljude koji hoce, nigdje ne pise dodji, ti bi da budes pametan ? HA ? Sledeci put vise truda...

Svaka cast momcima koji su igrali,

Shulc (pozz radi sa TS)
Ma momci dobro ste i uzeli kad je Belgija prejaka

Samo vi igrajte , nasa scena polako napreduje , dokaz je BH STEAM LIGA , dokaz su u posljednje vrijeme sve vise "JAKIH" mecevsa 4GL.KGB i ostalim boljim klanovima iz Srbije i okoline.

Samo igrajte sto vise jakih meceva , i jos kad bi mogli ugovoriti nekoliko meceva sa nekim malo boljim europskim reprezentacijama. I sa vremenom ce doci sve na svoje mjesto.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.