Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wtf?

568 pregleda · 22 odgovora · otvorena 14.12.2004. u 14:30

Glupa tema, al me interesuje.

Na n4s i josh nekim serverima sam primjetio iz spectatora kada pojedince gledam perspektiva je malo sjebana. Tj. Crosshair je okrenut uvjek u istom smjeru i nick je od nekog drugog igraca. Neznam dal je to neko primjetio il je to do mog CS-a, al je prilicno cudno, pogovu sto najcesce osobe kod koji sam to vidio imaju ludjacki skor. Jel to zato sto je krekovan server il sha?

Mozda ti je do konekcije, ali i cs jos uvijek ima bruku bagova
Ma i meni se to desava... al to je zato sto pusimo unu udimljenu GANDZU sa zelim orasima, djeluje na centar mozga pa dodze do zabusenja nagdje pri izlazu na oci...

Kazem ja, nevalja mljevene orahe u Travi nego onako nekako ih sirove znas... kad su svijezi.....

Ps. sala mala ne fakat i meni se to desava samo nemam pojma koji je ..... schiZzle!
same by me =) ...
i ja sam imao istu sumnju reko da nisu haxori pa im nekako nes drugarcije u texturama =)) i so jes uvjek oni sa ldzackim scorovima .))
r3!`m2bz je napisao/la:
Ma i meni se to desava... al to je zato sto pusimo unu udimljenu GANDZU sa zelim orasima, djeluje na centar mozga pa dodze do zabusenja nagdje pri izlazu na oci...

Kazem ja, nevalja mljevene orahe u Travi nego onako nekako ih sirove znas... kad su svijezi.....

Ps. sala mala ne fakat i meni se to desava samo nemam pojma koji je ..... schiZzle!

rofl vidi se da imas iskustva sa orasima
ma to bug
ubijes nekog prodjes pored njegovog lesha i ''pokupis'' model tj vuces ga za sobom
i onda kad tebe neko gleda, gleda iz prespektive ubijenog i normalno vidi se nick ubijenog
bug se pojavljuje kad ima puno igraca uglavnom i to na svim serverima
ono stvarno napusen igrat cs'a nije loshe ,ako nemas sta drugo al na komadima je bed dojaja...
Kod mene je to isto na n4s serveru sigurno je do njih al hajd kome to smeta ...
ocami kad r3 ubije nekoga kod siptara sve kifle vuce za sobom
konekcija....
crazy_boris je napisao/la:
ocami kad r3 ubije nekoga kod siptara sve kifle vuce za sobom

Hahahahahahaha

bok1 najludji svegami!!!
konekcija....
dr.Schulz je napisao/la:
konekcija....

e mojd dr.schulzt nije to do konekcije jadan to ti je greska u cs-u koja se javi pa ti kamera bude na pogresnom mjestu.

preporucio bi da reinstall cs il da nabavis negdje drugo
kaiser`m2bz je napisao/la:
ma to bug
ubijes nekog prodjes pored njegovog lesha i 'pokupis' model tj vuces ga za sobom
i onda kad tebe neko gleda, gleda iz prespektive ubijenog i normalno vidi se nick ubijenog
bug se pojavljuje kad ima puno igraca uglavnom i to na svim serverima

aha jest joj to je bash bezze ocami
ali sto i igrate na n4s tamo 32 igraca lol
isto da si u dzehenem usao
LanArena*k!D je napisao/la:
ma moze bit bola to do konekcije A
ako nemas vise opcija re-instal!

Cudi me da niko nije reko da formatiram C:

Ma nesmeta to meni ni sec, neg posto znam da pojedini chitovi imaju opciju da onemuguce pravljenje Screenshotova konto sam da neke modernije verzije mogu da poremete spectatora.

Just a thought...
r3!`m2bz je napisao/la:

mozda je do oraha
ko ce ti znati
ama bug na serveru , ili pocne slika da snace i da cojek propada u zemlju ili da leti !
to su sve bugovi !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.