Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta poboljsati,usavrsiti,ukinuti na G.ba

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 23.01.2008. u 17:37

Sta mislite sta bi trebalo ovdje uraditi da ovaj sajt bude sto bolji?

Po meni prvo spustiti gospodina moderatora Gthang--a malo se previse digao na ovom sajtu i mislim da bi moderadoti i admini trebali biti primjer a ne kao cijenjeni gospodin mrtve spominjati na ovom sajtu i sprdati se na racun mrtvih ja neznam da kako takvi mozgovi koji neznaju cijenit mrtve mogu biti primjer nekom stvarno za FUJ.

Dalje...

Svaki admin ima svoja pravila,schulz napise da je ce spameri i ostali koji ebu ovaj forum biti banovani bez mogucnosti skidanja bana,a sutradan 10 banovani spamera ili neki drugi debila kad iduci dan udjem njima skinut ban i dalje spamaju.

Ako ce te pisati pravila onda se dogovorite svi skupa a ne jedan banuje drugi skida treci opominje cetvrtog briga :S

Et ja necu vise da cujemo vas...

Tema je u Gamers.ba pise da je sve dobrodoslo valjda nece zavrsit u kanti

Skinovi i stvari po sajtu se ne mogu nis dirati dok ado ne dodje a sad kad ce doci obecava dosta novi stvari valjda ce jednog dana da nas obraduje posteno
Ako nisi primjetio mi ziwimo u Bosni i Hercegowini.

hwala :]
zadnjih dana je previse predloga , a malo je onih koji mogu nesto da urade !?
jes ti ikad titu opsvo? al iskreno...

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:40:13

Gthang- je napisao/la:

Mene su kod kuce naucili kulturi tako da nisam opsovao...da iskreno

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:43:10

Gthang- je napisao/la:

dobar je owaj lik nema veze sto samara xD

btw:nek naprave plavi skin

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:41:53

Mislim da bi na ovom forumu najbolje bilo kad bih se admini slagali i dogovarali a ovako nece ici nabolje sigurno.Jedino ukoliko Ado nesto ne skonta a bar je obecao da hoce

Neki su vec rekli da je ovakih tema bilo ali nasuprot ovakvih tema nece biti nikad dosta jer jedino na ovaj nacin ce se nesto popraviti na g.ba

A sto se tice spamera ( i ja sam 1 od njih ), na svakom forumu normalno da ima spama i to semoze zaobici ali naravno da se moze smanjiti ...

EDIT
A najbolje bih bilo kao sto je rekao 1 od clanova (nemogu da se sjetim koji ) da se prilikom registracije postavi IQ test, a i JMBG nebih bio los.
I ove bodove treba neci drugim zamjeniti ili ih na neki 2 nacin postaviti u upotrebu ovako se 70 % "clanova" svadja zbog njih

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:59:18

SilkRoaD je napisao/la:
Mene su kod kuce naucili kulturi tako da nisam opsovao...da iskreno

a gdje sam ja spomenuo mrtve u losem kontestu i koga sam uvrijedio s tim sto sam rekao ?
na danasnjoj slici dana sam napisao ovo:
PAg-Art ne voli kad ga diraju, Tose zasto si ga morao dirnuti..

care nemoj se blamirat kao 1.

2. sa sobom se pozabavi malo nije stvar u nekom drugom.

3. kad svatis neke stvari o sebi i shvatis da sam sebi problem
stvaras onda se obrati forumu i
reci iskreno sta ti smeta i tko ti
smeta a ne ovako... okolisanje ti pomoci nece...

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:55:16

Wayne4mi0 je napisao/la:
plavi skin ostalo sve extra

wow kako bi bio plavi skin sminka fkt.
top 10 nije tacan, na tamnom skinu pise slika sedmice a treba slika dana, pise zadnjih 10 clanova a prikazuje samo jednog clana, i treba povecati ovu pretragu preko pola ekrana da se fino vidi
Gthang- je napisao/la:
a gdje sam ja spomenuo mrtve u losem kontestu i koga sam uvrijedio s tim sto sam rekao ?

Ne zelim da se raspravljam al de malo sjedi i razmisli jeli lijepo mrtve ikako spominjat znao ga ti ili ne znao,bilo potpuni neznanac debil moron ipak nije lijepo da se iko od mrtvi spominje ni u shali ni nikako.Ja samo kazem svoje misljenje ja mislim da sam u pravu da ne treba mrtve spominjat ni u kom smislu a sad vi se slazete ili ne,svako ima drugacije misljenje...

E moras nauciti prihvatiti kritiku i pokusavat popravit se a ne pravit glumac ovuda...

Zadnji edit: 23.01.08 u 11:59:10

Wayne4mi0 je napisao/la:
plavi skin ostalo sve extra

Tako je hocemo plavi skin
Samo pametni ljudi znaju sranje procjenit!
Samo pametni ljudi znaju sranje prmjenit!
svi mi puno trazimo od ovog site-a, a nismo shvatili jednu stvar: ovaj site se osniva na teenagerima i mladjim punoljetnicima... niko se nije zapitao zasto ja ne bih uradio nesto, stavljao sto vise guide-ova, javljao adminima ako im nesto promakne (jer 10 admina je malo na nas 18000 bez obzira koliko ih je aktivno). Mislim da je ovaj site i vise nego dobar, gledajuci na to da je osnova ovog site-a upravo FORUM
xE0N je napisao/la:

Zasto seres ovoliko ako ne mozes pojesti

xE0N je napisao/la:

Kao prvo ja bi tebe banovao, previse si se prokurcio, a i ono sa ocem se ne oprasta.

Kao drugo : plavi skin ^^

Zadnji edit: 23.01.08 u 12:16:55

da se plavi skin popravi promjeni chat u kviz jos mnogo toga
rima ovde se samo pomaze z*** bodova dajes 5 bodova imas 6 do 10 komentara
a da dajes 200 od 50 do 100 komentara chus
ala volite pametovati ovdje a niko nista ne poduzima da se to pametovanje pretvori u djelo...jedino ovaj Schulz sto se trudi,pravi neka tamicenja da VAMA bude zanimljivije...a vi samo serete i serete i zalite se na kvalitet foruma..ne moraju samo admini i moderatori da vam udovoljavaju..probajte i vi nesto uraditi,neko tamicenje pokrenuti ili nesto...potrudite se da vama bude bolje...
A licka,sta bi ja sada trebao plakati...
Sta ako je mrtve dirao njemu ide na grijeh...Meni su po gb psovali mrtve,pm itd...Jes da to nevalja..al et ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.