Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

deToNaTor - raspored grupa

1.398 pregleda · 62 odgovora · otvorena 18.01.2008. u 19:16

Raspored grupa za CS Arena
Organizatori deToNaTor LAN Party-a kontaktirali su prvih 16 klanova koji se nalaze na spisku prijavljenih.

Klanovi koji se nalaze u grupama zadovoljavaju sve kriterije i potvrdili su svoj dolazak.

Grupa 1

rapsody
Gymnasium Warriors
RTT
wx.team
PAg
Oldies

Grupa 2

BN
zippo
E'kipa
AXC Gaming
MaW^
eFFecTivE gaming

Klanove 1864, kilers i The_Warriors nismo uspjeli kontaktirati putem mobitela ili emaila koji su ostavljeni kako kontakt te su time njihove prijave odbačene.

Klan "The Warriors BiH I RH" ne zadovoljava kriteriji jer na deToNaTor LAN Party-u mogu učestvovati samo klanovi iz BiH.

Prisustvo na deToNaTor LAN PARTY-u dozvoljeno je samo članovima klanova koji se nalaze na spisku prijavljenih (vođa + četiri člana + rezervni član) uz obaveznu identifikaciju sa dokumentom sa slikom.

Vođa klana obavezan je prikupiti po 5KM od članova svog klana, kao i pri prijavi na ulazu dostaviti spisak članova i njihova dokumenta.

/Termini
26. januarCounter Strike Arena
27. januarCall of Duty Arena
SuperKup
Dodjela nagrada

http://www.detonator.ba
a koji je sastav od klana E'kipa? zna li iko
               Breakingah je napisao/la:
a koji je sastav od klana E'kipa? zna li iko

kolko ja znam to su neki stariji momci...tek poceli igrat kantera...cAne javi ko ti igra
               gab0@pospaN je napisao/la:
kolko ja znam to su neki stariji momci...tek poceli igrat kantera...cAne javi ko ti igra

kakvi stariji ba :S nasih godina i onak ce se zajebavat na turu
STA JE OVDE SA KLANOM MADE IN MOSTAR!!!!!! SVE SAM OSTAVIO I BROJ MOBA I MAIL NIKO ME NIJE KONTAKTIRO!!!!!!!! STA JE BILO!? IMA LI IKAKVE SANSE DA SE UDE U OVE GRUPE ILI DA IZAZOVEMO NEKOG !!!!
               pelKo je napisao/la:
STA JE OVDE SA KLANOM MADE IN MOSTAR!!!!!! SVE SAM OSTAVIO I BROJ MOBA I MAIL NIKO ME NIJE KONTAKTIRO!!!!!!!! STA JE BILO!? IMA LI IKAKVE SANSE DA SE UDE U OVE GRUPE ILI DA IZAZOVEMO NEKOG !!!!

pa poti fino ti pise da moze ucestvovati samo prvih 12 ekipa
               eXtibO- je napisao/la:
Erm, lan party? Nosite svoje racunare?

aha i ponesi sto za comp i stolicu
               gab0@pospaN je napisao/la:

mladji momci....
Nisu mogli contactirat ?

Mrtwe !

Dav0re yebem ti zhive

cus
               PAg`quell je napisao/la:
pa poti fino ti pise da moze ucestvovati samo prvih 12 ekipa

PA POTTTI KOJI OVDE JAK TIM IMA!!! DOLJE DA SU IZABRALI 12 najacih ekipa u BiH i da se odigra da valja! al libo me za ovo! SRETNO!
               pelKo je napisao/la:
PA POTTTI KOJI OVDE JAK TIM IMA!!! DOLJE DA SU IZABRALI 12 najacih ekipa u BiH i da se odigra da valja! al libo me za ovo! SRETNO!

hitone sta si se zapalio, caps lock nije potreban
nazovi njih i psuj im ako mislis da ce pomoc
               PAg`quell je napisao/la:
hitone sta si se zapalio, caps lock nije potreban
nazovi njih i psuj im ako mislis da ce pomoc

Meni jedan WoW acc
               pelKo je napisao/la:

Pa takav je nacin ucestvovanja, da se biraju najjaci bio bi bolji i turnir.
               oldies`SIMS je napisao/la:
eh ovako za oldies ce igrati :

oldies SIMSON
oldies neO
oldies gAte
oldies yassa
oldies zwer
oldies darkman

znaci ja sam leader dog. cemo se ko ce igrati i jedan od ovih ce biti izmjena. Razlog z*** kojeg pisem ovaj post jeste to da kada dodjemo ne bude ne mozete igrati niste prijavili ovakvu ekipu. Ja sam dosao danas i neO nije znao da cu doci pa me z*** toga nije prijavio. HVALA!!! gl i hf svima vidimo se

samo prijavljeni igraci mogu ucestvovati.

Zaa nas igraju :

wX.team | coDe - Leader
wX.team | squaDe
wX.team | eN-Gage
wX.team | cLo
wX.team | che
wX.team | cYk0 - moja malenkost

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.