Jel moze neko da mi da link odakle da skinem program za pravljenje igrica molim vas !!!!!
Diskusija
Program za pravljenje igrica !!!!!!
453 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.01.2008. u 12:39
Game Maker 6.0 torrent !
sLLayer je napisao/la:
Legendooooo! Ajd kad vec kazes MS DOS, napisi mi i za sta sluzi? CCC.
Za temu, Naravno pored profesionalnih programa za programiranje (koje pretpostavljam ne znas kao i vecina koristiti ni za osnovnu potrebu) postoje jednostavniji:
- Game Maker
- FPS Creator
- RPG Maker XP itd.
| MS DOS ! |
Legendooooo! Ajd kad vec kazes MS DOS, napisi mi i za sta sluzi? CCC.
Za temu, Naravno pored profesionalnih programa za programiranje (koje pretpostavljam ne znas kao i vecina koristiti ni za osnovnu potrebu) postoje jednostavniji:
- Game Maker
- FPS Creator
- RPG Maker XP itd.
sLLayer je napisao/la:
MS DOS je operativni sistem (ko ne vjeruje nek zabije glavu u sopstveni pakas) preteca Windowsa (MS znaci Microsoft) i u samom MS DOS-u nikako ne mozes praviti igru, vec logicno mozes pokrenuti odredjene programe itd... mada je MS DOS danas uveliko prevazidjen.
PS. Pozdravi profesoricu i reci joj da veze nema.
| Meni je nastavnica informatike tako rekla, a ja sad nisam nista ni pokusavao.. |
MS DOS je operativni sistem (ko ne vjeruje nek zabije glavu u sopstveni pakas) preteca Windowsa (MS znaci Microsoft) i u samom MS DOS-u nikako ne mozes praviti igru, vec logicno mozes pokrenuti odredjene programe itd... mada je MS DOS danas uveliko prevazidjen.
PS. Pozdravi profesoricu i reci joj da veze nema.
http://www.pictogame.com/create/
sLLayer je napisao/la:
Koja je to skola da zaradim koju paru jer ti ta veze nema.
| Meni je nastavnica informatike tako rekla, a ja sad nisam nista ni pokusavao.. |
Koja je to skola da zaradim koju paru jer ti ta veze nema.
Tnx guys !!!!!!!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.