Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hardware pitanje ^^

0 pregleda · 18 odgovora · otvorena 17.01.2008. u 11:51

Imam na starom racunaru integrisanu graficku. Pitanje je jednostavno, da li mogu ubaciti npr. ATIjevu graficku u maticnu ako ima slot za graficku ?

valjda ste me skontali, i btw. samo da mi se javljaju iskusni ljudi po ovom pitanju . . .

spam = samar
Ja mislim da nemozes jer ipak je to integrisana graficka !!
Jer da bi ubacio Atijevu graficku moras prvo izvaditi staru

@ taRiK pa ako ima integrisanu graficku i slot nemoze jedino ovo sto je amir rekao ??

Zadnji edit: 17.01.08 u 06:02:12

Nemre to jer ako je grafa integrisana vec na maticnu ti tu nista nemozes jedino da uzmes novu Maticnu
Mozes samo avisi ti od tog koja ti je maticna i koji je slot u njoj i na grafickoj koju ti hoces da kupis.

NPR ukoliko ti je na maticnoj AGP slot a i na grafickoj mozes.

Reci koja ti je maticna
cRuiSer4mi0 je napisao/la:
Ja mislim da nemozes jer ipak je to integrisana graficka !!
Jer da bi ubacio Atijevu graficku moras prvo izvaditi staru

Pa imas integrtisanu graficku ako ima na maticnoj slot za graficku moze !!!

ja znam da moze . ja sam imao integrisanu graficku i ispod sam jos prikljucio graphu od 256 (ati radeon 9550 ) .. vi pricajte sta hocete .. moze se prikljucit. ako ima SLOT

Zadnji edit: 17.01.08 u 06:15:39

torQ7u je napisao/la:
Nemre to jer ako je grafa integrisana vec na maticnu ti tu nista nemozes jedino da uzmes novu Maticnu

slazem se
rim@mir je napisao/la:
Mozes samo avisi ti od tog koja ti je maticna i koji je slot u njoj i na grafickoj koju ti hoces da kupis.

NPR ukoliko ti je na maticnoj AGP slot a i na grafickoj mozes.

Reci koja ti je maticna

dok sam upalio stari komp ^^

ovako pise da se zove: ASUS P5PE-VM (3 PCI, 1 AGP, 2DDR DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
nO mjesat staro i nowo ! to belaj golem
Owaaj,ak' ti je ta stara masinica,npr windows '98 il tako nesto,to je sve stara tehnologija,nece nista owo raditi novije,ni graficka,muzicka,ram ...
Al' naravno mozes da nadjes neku graficku od 128mb za tu maticnu.

ja znam da moze . ja sam imao integrisanu graficku i ispod sam jos prikljucio graphu od 256 (ati radeon 9550 ) .. vi pricajte sta hocete .. moze se prikljucit. ako ima SLOT
taRiK je napisao/la:

potpis

normalno da moze ako ima slot. samo owa integrisana wise nece raditi!
skala- je napisao/la:
dok sam upalio stari komp ^^

ovako pise da se zove: ASUS P5PE-VM (3 PCI, 1 AGP, 2DDR DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Pa et onda skala idi u kupovinu mozes staviti jer imas nanjoj i AGP i PCI slot.
Joj lupetanja! Ako ti graficka ima AGP slot (ili PCI-E u slucaju da je novija maticna ploca) NARAVNO DA MOZES ubaciti novu graficku, svi iole noviji BIOS-i automatski iskljucuju integrisanu graficku karticu ako detektuju drugu na slotu.
mcill je napisao/la:
Joj lupetanja! Ako ti graficka ima AGP slot (ili PCI-E u slucaju da je novija maticna ploca) NARAVNO DA MOZES ubaciti novu graficku, svi iole noviji BIOS-i automatski iskljucuju integrisanu graficku karticu ako detektuju drugu na slotu.

zasto svaki tvoj post koji vidim je jedini normalan na temi i pametan

ako imas slot na maticnoj naravno da mozes ubaciti, nebi ga tako radi sminke samo stavili..a vi debili sto pricate gluposti, idite djeco u skolu, obrazujte se malo..ostavite se interneta i igrica
vidim netko kaze nemoj mjesat staro i novo nevalja, i ovaj jedan kaze ako imas integriranu graficku da nema sanse da stavis drugu..naravno niste u pravu

npr na mojoj maticnoj(novijoj) je zvucna kartica takoder integrirana, ali zasto sam ja mogao kupiti novu i staviti je? pa radi..tako da..malo manje lupetajte gluposti

sry za 2 posta...nema se za edit
Mozes ako imas slot (a imas ) samo onda u BIOSU moras iskljuciti integrisanu graficku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.