nedavno sam kupio ATI HD3870 grafu i ugradio, instalirao drivere i sve ok, al sam primjetio da jedno 6-7 sporije ulazim na mapu (ono kad se ucitava) u CoD4 i kad se alt-tabam iz igra treba jedno 10 sec kad se vratim igru da dodje sebi.
takodjer imam problema sa ostalim igrama, al to je sve isti problem pa nema potrebe na navodim.
takodjer, prije sam imao 7900GS graficku i na njoj sam ulazio puno, puno brze na mapu i kad se alt-tabam vratim se ko da se nikad nisam alt-tabao.
onda sam skontao da jos imam instalirane drivere od nvidia graficke pa sam uninstall oba drivera (nvidia i ati) pa opet install ati drivere, al je sve isto.
ako je potrebno...
CPU: Core 2 Duo 4000+
RAM: 2GB 800MHZ
najnoviji ati driveri, directx 9.0c
eto ako iko zna sta bi mogo bit problem bio bih zahvalan.
tnx
takodjer imam problema sa ostalim igrama, al to je sve isti problem pa nema potrebe na navodim.
takodjer, prije sam imao 7900GS graficku i na njoj sam ulazio puno, puno brze na mapu i kad se alt-tabam vratim se ko da se nikad nisam alt-tabao.
onda sam skontao da jos imam instalirane drivere od nvidia graficke pa sam uninstall oba drivera (nvidia i ati) pa opet install ati drivere, al je sve isto.
ako je potrebno...
CPU: Core 2 Duo 4000+
RAM: 2GB 800MHZ
najnoviji ati driveri, directx 9.0c
eto ako iko zna sta bi mogo bit problem bio bih zahvalan.
tnx